Povezane vesti

Zadrugar pevao na sahranama i tako zarađivao, izneo šok-tvrdnje: "Dnevnica je 40 evra i porodica te časti"

Zadrugar pevao na sahranama i tako zarađivao, izneo šok-tvrdnje: "Dnevnica je 40 evra i porodica te časti"

Telegraf pre 4 dana
Aktuelni zadrugar Dačo Virijević ispričao je cimerima u " Eliti" bizaran detalj iz svog života. Kako kaže, on je pevao po sahranama i tako zarađivao novac, a njegova porodica to nije znala. - Kad sam imao 15 godina prijavio sam se u crkveni hor. Trebalo… »
"Pevao sam na sahranama, one su najskuplje" Rijaliti učesnik šokirao priznanjem: "Imao sam i bakšiš, ožalošćeni me vode na…

"Pevao sam na sahranama, one su najskuplje" Rijaliti učesnik šokirao priznanjem: "Imao sam i bakšiš, ožalošćeni me vode na…

Blic pre 4 dana
Dačo Virijević je u rijalitiju 'Elita 9' podelio zanimljivu priču iz svog života. Priznao je da su roditelji saznali za njegov angažman na poseban način kada su ga videli tamo. Aktuelni rijaliti učesnik Dačo Virijević ispričao je cimerima u ‘Eliti 9’… »
Pevao po sahranama i zarađivao: Učesnik rijalitija šokirao je javnost svojim priznanjem - sveštenik nas je krao godinu dana

Pevao po sahranama i zarađivao: Učesnik rijalitija šokirao je javnost svojim priznanjem - sveštenik nas je krao godinu dana

Kurir pre 4 dana
Dačo Virijević ispričao je cimerima u ‘Eliti 9’ anegdotu iz svog života: otkrio je da je pevao po sahranama kako bi zarađivao novac, a njegova porodica o tome nije imala pojma. - Kad sam imao 15 godina prijavio sam se u crkveni hor. Trebalo je da se… »

Vesti dana »