Povezane vesti
"Provocira Karleušu": Jelena će pobesneti kad vidi koga je Jeremićka dovela u Jutarnji, ovako je dočekuje
Mondo 07.01.2026
Voditeljka Jovana Jeremić ovogodišnji najradosniji hrišćanski praznik provela je na svom radnom mestu, jer vodi jutarnji program na televiziji Pink. Već oko 5:30 uključila se uživo i čestitala svim vernicima Božić. Ovog jutra imala je i specijalnog gosta… »
Jovana Jeremić vodila Jutarnji program sa jagnjetom: Dovela životinju u studio, pa joj zavezala crvenu mašnu: "Sluša me bolje…
Blic 07.01.2026
Voditeljka Jovana Jeremić je za božićno jutro u emisiji imala specijalnog „gosta“ – jagnje sa crvenom mašnom. Obučena u crvenu čipkastu haljinu, Jovana je pažljivo pripremila svog „gosta“ za kameru. Voditeljka Jovana Jeremić je za božićno jutro imala… »
Jovana Jeremić u crvenoj čipki, dekoltirana: U studio dovela jagnje, jutarnji program na Božić ovako počela
Telegraf 07.01.2026
Voditeljka Jovana Jeremić najradosniji hrišćanski praznik provodi radno, na televiziji Pink vodi jutarnji program. Oko 5:30 uključila se uživo na ružičastoj televiziji i čestitala svim vernicima Božić. Ovog jutra Jovana Jeremić ima specijalnog gosta… »
Vesti dana »
Sve što znamo o 7. danu rata na Bliskom istoku: Izrael pokrenuo novi napad na Teheran, Tramp želi pravo glasa u izboru sledećeg lidera Irana
Nedeljnik pre 20 minutajoš 34 povezane
Tripl-dabl i odlučujući koš, Nikola Jokić presudio Lejkersima
Politika pre 25 minutajoš 38 povezanih
Sunčani dani pred nama, ali bez pravog prolećnog toplog talasa - kakav je vikend pred nama?
Euronews pre 1 satjoš 19 povezanih
Zelenski zapretio Orbanu vojnicima, sada mu stigao žestok odgovor: Mađarski premijer tvrdi da je ovo konačni cilj EU i Ukrajine
Kurir pre 41 minutajoš 17 povezanih
Tramp ugostio Mesija i Inter: 'Star sam, gledao sam Pelea, ali možda si ti bolji'
BBC News pre 26 minutajoš 13 povezanih