Povezane vesti
Pogledajte kako je vatrogasac Rade izvukao zaglavljeni Volkswagen Golf iz ledene Drine
Auto blog pre 5 dana
Foto: YouTube Screenshot U Zvorniku se odigrala nesvakidašnja scena kada je Volkswagen Golf, usled porasta vodostaja, završio u reci. Brza i hrabra reakcija lokalnog vatrogasca sprečila je veću štetu i postala hit na društvenim mrežama. Legenda o… »
"Otišao, seo i odvezao ga" Oglasio se Rade koji je preko noći postao internet senzacija kad je izvezao auto iz nabujale Drine…
Kurir pre 6 dana
Nakon što se reka Drina izlila usled obilnih padavina i potopila vozila na gradskom parkingu u Zvorniku, na teren su odmah upućene vatrogasne ekipe. Među njima je bio i vatrogasac Rade Šakotić, koji je ušao u nabujalu reku i uspeo da izvuče jedno od… »
(Video) Oglasio se vatrogasac Rade koji je izvezao potopljeni auto iz nabujale Drine! "Vlasnica mi je dala ključ, otišao sam…
Blic pre 6 dana
Vatrogasac Rade Šakotić je spasio jedno od potopljenih vozila uprkos teškim uslovima. Šakotić naglašava da je samo obavljao svoj posao kako bi pomogao građanima. Nakon što se reka Drina izlila usled obilnih padavina i potopila vozila na gradskom parkingu… »
Vatrogasac Rade je ušao u nabujalu reku, seo u zaglavljeni automobil i izveo nešto za šta ljudi nisu znali da je uopšte moguće…
Nova pre 6 dana
U Zvorniku je proglašena vanredna situacija zbog rasta reke Drine, a vatrogasac Rade Šakotić hrabro je ušao u nabujalu reku, došao do zaglavljenog automobila i uspeo da vozilo pokrene i izveze ga iz vode. U Zvorniku je zabeležena nesvakidašnja… »
Vatrogasac nije oklevao: Sam ušao u nabujalu reku, upalio automobil i odvezao ga na obalu; "Samo sam radio svoj posao"…
Dnevnik pre 6 dana
Vatrogasac Rade Šakotić postao je hit u regionu nakon što je društvenim mrežama počeo da kruži snimak, na kojem se vidi kako ulazi u ledenu Drinu, seda u "golf" koji je potopljen, pali automobil i izvozi ga iz reke. Drama se odvijala juče u Zvorniku u… »
Oglasio se vatrogasac Rade koji je ušao u ledenu Drinu, upalio "golf" i odvezao se: "Vlasnica je došla..."
Telegraf pre 6 dana
Vatrogasac Rade Šakotić postao je hit u regionu nakon što je društvenim mrežama počeo da kruži snimak, na kojem se vidi kako ulazi u ledenu Drinu, seda u "golf" koji je potopljen, pali automobil i izvozi ga iz reke. Drama se odvijala juče u Zvorniku u… »
(Video) Vatrogasac iz BiH izvezao potopljeni auto iz nabujale reke! Region ne može da veruje šta vidi, mreže gore "Kakav…
Blic pre 6 dana
Nadležne službe izvestile su da je situacija pod kontrolom i da nema povećanih opasnosti Vodostaj reka u Hercegovini pokazuje tendenciju opadanja, što ukazuje na stabilizaciju U Zvorniku je zabeležena nesvakidašnja intervencija vatrogasca nakon što je… »
Vesti dana »
Lim se povukao u korito, ukinuta vanredna situacija u Prijepolju
PP media pre 2 satajoš 47 povezanih
Bojana Selaković: Aktuelnim vlastima u Beogradu nikada nije bio cilj članstvo Srbije u EU
Beta pre 2 satajoš 28 povezanih
Večeras doček Srpske nove godine – koji se običaji poštuju i ko sve slavi
RTS pre 14 minutajoš 43 povezane
"Srce mi je puno dok gledam najlepšu trobojku" Vučić čestitao Srpsku Novu godinu iz Abu Dabija (video)
Blic pre 1 satjoš 33 povezane