Povezane vesti
2026. je godina nove generacije, novih vrednosti i nove filozofije
Ozon press pre 2 dana
– Suština demokratije nije u sabiranju lidera, kolonama, procentima i mandatima, već u aktivnom učešću građana – poručio je lider pokreta Kreni-Promeni Savo Manojlović u autorskom tekstu objavljenom u Radaru. Prema njegovim rečima, demokratija… »
Savo Manojlović u autorskom tekstu za Radar: Čemu malodušnost?
Danas pre 2 dana
Da li ovo ide u dobrom pravcu i dokle će trajati? Pitanje je koje mi često postavljaju. Na protestima, pijaci, ulici, u kafiću, parku dok šetam sina, na svadbama, u marketu, pozorištu, na košarkaškim utakmicama, piše Savo Manojlović, predsednik pokreta… »
Godina nove generacije, novih vrednosti i nove filozofije
Radar pre 3 dana
Suština demokratije nije sabiranje lidera, priča o kolonama, procentima i mandatima, već uključivanje građana. Kada su građani budni, demokratija funkcioniše. Kada građani spavaju, demokratija umire. Da li ovo ide u dobrom pravcu i dokle će trajati… »
Vesti dana »
MUP se hitno oglasio: Vanredna situacija proglašena u ovih 9 opština u Srbiji
Blic pre 5 minutajoš 16 povezanih
"To mi malo smeta, znam da je nervozan": Trener Denvera udario na NBA ligu zbog Nikole Jokića
Večernje novosti pre 5 minutajoš 13 povezanih
„Topim sneg, sram ih bilo, da li se njihova deca tako kupaju?“: Trideset domaćinstava kod Novog Sada već tri meseca bez struje i vode
Danas pre 20 minutajoš 1 povezana
Iran ključa, Evropa se smrzava, Tramp nastavlja da diže tenzije oko Grenlanda: Šta se desilo juče u svetu?
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih