Povezane vesti
"Duško mi je predlagao da oduzmem sebi život" Jelena Karleuša iznela nepoznate detalje iz braka s Tošićem: Posle toga je Divna…
Kurir pre 3 dana
Jelena Karleuša danas je gostovala u jutarnjem programu "Novo jutro" na ružičastoj televiziji. Jelena je govorila o raznim temama, a nezaobilazna je bila i njen brak ali i razvod sa fudbalerom Duškom Tošićem. - Nisam se svetila, morala sam da opraštam… »
"Predlagao mi je da se ubijem, a onda je Divna umrla": Karleuša u suzama, progovorila o svemu, Jovana zaplakala
Mondo pre 3 dana
Pop zvezda Jelena Karleuša gostovala je u Jutarnjem programu na televiziji Pink kod voditeljke Jovane Jeremić, gde su porazgovarale o aktuelnim temama u Jeleninom životu, prvi put nakon 10 godina. Jelena se između ostalog dotakla i brojnih skandala sa… »
Duško je predlagao da sebi oduzmem život, a onda je Divna umrla: JK otvorila dušu o najgorem životnom periodu
Telegraf pre 3 dana
Pevačica Jelena Karleuša je danas, 7. januara, gostovala u emisiji kod Jovane Jeremić, gde su se u jednom trenutku dotakle i njenog braka sa bivšim fudbalerom Duškom Tošićem. Kako je sada JK rekla, u njihov brak se umešao đavo, te zbog svega što se… »
Vesti dana »
Ledeni dan u Srbiji - vanredno u 11 opština, evakuisano 37 osoba, prohodni putevi prvog i drugog prioriteta, izbegavati planinske prevoje
RTV pre 19 minutajoš 34 povezane
Opomena za Srbiju pred Evropsko prvenstvo: Poljaci nas pobedili kad je vreme isteklo
Mondo pre 1 satjoš 7 povezanih
VIDEO Pripadao Nikolasu Kejdžu: Strip u kom se prvi put pojavljuje Supermen prodat za rekordni iznos
Radio 021 pre 49 minutajoš 1 povezana