Povezane vesti

Milanović ponovio da Hrvatska neće slati vojnike u Ukrajinu

Nova pre 3 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ponovio je danas da Hrvatske neće slati svoje vojnike u Ukrajinu. „Kao što sam već puno puta upozoravao da će se dogoditi, pojedine države tzv. koalicije voljnih odlučile su da šalju svoje vojnike u Ukrajinu. Juče je u… »
Milanović: Hrvatski vojnici neće ići u Ukrajinu

Milanović: Hrvatski vojnici neće ići u Ukrajinu

Radio 021 pre 3 dana
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je da hrvatska vojska neće ići u Ukrajinu i da o tome više ne treba raspravljati, jer, kako je rekao, zaključci tzv. Koalicije voljnih Hrvatsku ne obavezuju. "Kao što sam već puno puta upozoravao da će se… »

Danas pre 3 dana
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ponovio je danas da Hrvatske neće slati svoje vojnike u Ukrajinu. „Kao što sam već puno puta upozoravao da će se dogoditi, pojedine države tzv. koalicije voljnih odlučile su da šalju svoje vojnike u Ukrajinu. Juče je u… »
Milanović: Hrvatska neće slati vojnike u Ukrajinu i o tome više nema priče

Milanović: Hrvatska neće slati vojnike u Ukrajinu i o tome više nema priče

Vesti online pre 3 dana
Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je i komandant Oružanih snaga RH, poručio je danas građanima da Hrvatska vojska neće ići u Ukrajinu i da što se, kako je rekao, njega tiče o tome više ne treba raspravljati, jer zaključci tzv. “koalicije… »
Milanović: Hrvatska neće slati vojnike u Ukrajinu

Milanović: Hrvatska neće slati vojnike u Ukrajinu

NIN pre 3 dana
Hrvatski predsednik Zoran Milanović izjavio je danas da hrvatska vojska neće ići u Ukrajinu i da o tome više ne treba raspravljati, jer, kako je rekao, zaključci tzv. Koalicije voljnih Hrvatsku ne obavezuju. "Kao što sam već puno puta upozoravao da će se… »
Milanović komentirao veliki sastanak u Parizu

Milanović komentirao veliki sastanak u Parizu

SEEbiz pre 3 dana
ZAGREB - Iako ga u javnosti nije bilo od kraja prošle godine, predsjednik Zoran Milanović oglasio se na društvenim mrežama povodom jučerašnjeg sastanka u Parizu. Jučer je, podsjetimo, u Parizu održan sastanak Koalicije voljnih na kojem su se Francuska i… »
Hrvatski vojnici u Ukrajini?! Upozoravao sam da će se to dogoditi... Oglasio se Zoran Milanović

Hrvatski vojnici u Ukrajini?! Upozoravao sam da će se to dogoditi... Oglasio se Zoran Milanović

Telegraf pre 3 dana
Hrvatski predsednik Zoran Milanović, koji je i komandant Oružanih snaga RH, poručio je danas građanima da Hrvatska vojska neće ići u Ukrajinu i da što se, kako je rekao, njega tiče o tome više ne treba raspravljati, jer zaključci tzv. koalicije voljnih… »

Vesti dana »