Povezane vesti

Bivši igrač Zvezde prozvao Atamana: Sa njim niko ne razgovara...

Bivši igrač Zvezde prozvao Atamana: Sa njim niko ne razgovara...

Kurir pre 3 dana
Nekadašni igrač Crvene zvezde i Panatinaikosa Lorenco Braun, blistao je u pobedi svog tima nad favorizovanim rivalom pošto je postigao 17 poena i dodao pet asistencija. "Neverovatno je osećati se ponovo ovako. Bilo je kao da sam ponovo u Panatinaikosu –… »
Bilo je lično, niko ne priča sa njim: Bivši košarkaš Crvene zvezde opasno zamera Atamanu!

Bilo je lično, niko ne priča sa njim: Bivši košarkaš Crvene zvezde opasno zamera Atamanu!

Hot sport pre 3 dana
Braun zablistao protiv bivšeg kluba: „Bilo je lično“! Američki plejmejker Lorenco Braun odigrao je najbolju partiju u sezoni i bio ključni faktor u Milanovoj pobedi nad Panatinaikosom. Braun je meč završio sa 17 poena, pet asistencija, jednom ukradenom… »
"Niko ne priča sa Atamanom"

"Niko ne priča sa Atamanom"

B92 pre 3 dana
Lorenzo Braun se vratio u Atinu i osvojio OAKA arenu sa Olimpijom iz Milana. Zasuo je koš Panatinaikosa, bivšeg kluba, pošto je postigao 17 poena i dodao pet asistencija. "Neverovatno je osećati se ponovo ovako. Bilo je kao da sam ponovo u Panatinaikosu… »
Lorenco Braun slavio u "OAKA" areni, pa udario na Atamana: "Sa njim niko ne priča!"

Lorenco Braun slavio u "OAKA" areni, pa udario na Atamana: "Sa njim niko ne priča!"

Sportske.net pre 3 dana
Košarkaši Armanija iz Milana priredili su iznenađenje u 20. kolu Evrolige i kao gosti savladali grčki Panatinaikos u "OAKA" areni rezultatom 87:74. Jedan od najzaslužnijih za trijumf "manekena" u Atini bio je doskorašnji košarkaš Panatinaikosa Lorenco… »
Bivši plej Zvezde brutalno udario na Atamana: Turčin će dugo pamtiti ove reči Amerikanca

Bivši plej Zvezde brutalno udario na Atamana: Turčin će dugo pamtiti ove reči Amerikanca

Mondo pre 3 dana
Košarkaši Olimpije iz Milana napravili su malo iznenađenje u Evroligi i u Atini savladali Panatinaikos, u 20. kolu Evrolige. Italijanski tim odigrao je veoma dobar meč i stigao do pobede (87:74), a posebno zapažen bio je bivši plejmejker Crvene zvezde… »
Braun: Da li sam pričao s Atamanom? S njim niko ne priča

Braun: Da li sam pričao s Atamanom? S njim niko ne priča

Sport klub pre 3 dana
Lorenzo Braun odigrao je najbolju utakmicu sezone i bio ključni igrač u novoj pobedi Armanija iz Milana nad Panatinaikosom – 87:74 u Atini, nakon što je italijanski tim ranije slavio i u Milanu (96:89). Iskusni plejmejker postigao je 17 poena, podelio… »
Odigrao sjajnu utakmicu protiv bivšeg kluba, pa prozvao Atamana: "Sa njim niko ne priča"

Odigrao sjajnu utakmicu protiv bivšeg kluba, pa prozvao Atamana: "Sa njim niko ne priča"

Telegraf pre 3 dana
Košarkaši Armanija iz Milana iznenadili su Panatinaikos i u Atini slavili, a jedan od najboljih na parketu bio je upravo bivši igrač "Zelenih", Lorenco Braun. Plejmejker je odigrao izvanrednu utakmicu. Postigao je 17 poena i dodao pet asistencija. Upravo… »

Vesti dana »