Povezane vesti
Nije stigao ni da mi se javi, pokušavao sam da ga kontaktiram: Menadžer Junajteda nije mogao da dobije bivšeg kolegu!
Hot sport pre 3 dana
Flečer o odlasku Amorima: Žao mi je kako je otišao, bio je sjajan prema meni i mojoj porodici Privremeni trener Daren Flečer osvrnuo se na odnos sa Rubenom Amorimom, koji je nedavno napustio Mančester junajted, istakavši da, iako nisu razgovarali posle… »
Flečer vodi Junajted prvi put, pred duel otkrio: "Zvao sam Amorima, nije hteo da se javi"
Telegraf pre 3 dana
Bura u Mančester junajtedu se ne stišava. Ruben Amorim dobio je otkaz, a na njegovo mesto, bar privremeno seo je nekadašnji igrač "Crvenih đavola", Daren Flečer. Škotski stručnjak do skoro je bio trener omladinaca, a sada će debitovati na klupi prvog… »
Vesti dana »
Kod Lebana nakon tri i po sata uspostavljen saobraćaj, normalizovan posle tri sata i kod Doljevca
Danas pre 28 minutajoš 2 povezane
Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije nakon pobede nad Holandijom: Bili smo daleko ispod naših mogućnosti
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Veliko iznenađenje: Srbija slavila tek na peterce protiv autsajdera na startu Evropskog prvenstva
Danas pre 2 satajoš 1 povezana