Povezane vesti

Keba prvi put otkrio ko mu je dao nadimak po kom je prepoznatljiv: Godinama nije znao šta to znači, sad sve objasnio

Keba prvi put otkrio ko mu je dao nadimak po kom je prepoznatljiv: Godinama nije znao šta to znači, sad sve objasnio

Mondo pre 4 dana
Karijera Dragana Kojića Kebe traje preko 4o godina. Prvi put se na estradi pojavio još davne 1984. pesmom "Ponoćna zvona", a nakon toga ređao je hit za hitom postavši jedan od najpopulanijih i najstraženijih pevača. Od početka su ga mnogi oslovljavali… »
"Dugo nisam znao šta znači": Keba otkrio ko mu je dao nadimak i šta on znači

"Dugo nisam znao šta znači": Keba otkrio ko mu je dao nadimak i šta on znači

Telegraf pre 4 dana
Pevač Dragan Kojić otkrio je u emisiji "Ceca Show" kako je dobio nadimak Keba, a kako je rekao, za njega je zaslužan njegov deda. - Deda Branko me je prozvao "Keba", nisam ni ja dugo znao. To znači "britka, oštra sablja". On je to nešto prepoznao, nikad… »
Keba otkrio kako je dobio nadimak "Dugo ni ja nisam znao šta znači:" Pogledajte šta vas očekuje u božićnoj emisiji "Ceca Show"…

Keba otkrio kako je dobio nadimak "Dugo ni ja nisam znao šta znači:" Pogledajte šta vas očekuje u božićnoj emisiji "Ceca Show"…

Blic pre 4 dana
Večeras se emituje božićno izdanje emisije "Ceca Show" na televiziji Blic. Gosti emisije su Dragan Kojić Keba, Jelena Kostov, Petar Mitić i Ivana Pavković. Emisija "Ceca Show" večeras počinje rečenicom: "Mir Božji, Hristos se rodi!". Očekuje vas božićno… »

Vesti dana »