Povezane vesti

Keba prvi put otkrio ko mu je dao nadimak po kom je prepoznatljiv: Godinama nije znao šta to znači, sad sve objasnio

Keba prvi put otkrio ko mu je dao nadimak po kom je prepoznatljiv: Godinama nije znao šta to znači, sad sve objasnio

Mondo pre 24 dana
Karijera Dragana Kojića Kebe traje preko 4o godina. Prvi put se na estradi pojavio još davne 1984. pesmom "Ponoćna zvona", a nakon toga ređao je hit za hitom postavši jedan od najpopulanijih i najstraženijih pevača. Od početka su ga mnogi oslovljavali… »
"Dugo nisam znao šta znači": Keba otkrio ko mu je dao nadimak i šta on znači

"Dugo nisam znao šta znači": Keba otkrio ko mu je dao nadimak i šta on znači

Telegraf pre 24 dana
Pevač Dragan Kojić otkrio je u emisiji "Ceca Show" kako je dobio nadimak Keba, a kako je rekao, za njega je zaslužan njegov deda. - Deda Branko me je prozvao "Keba", nisam ni ja dugo znao. To znači "britka, oštra sablja". On je to nešto prepoznao, nikad… »
Keba otkrio kako je dobio nadimak "Dugo ni ja nisam znao šta znači:" Pogledajte šta vas očekuje u božićnoj emisiji "Ceca Show"…

Keba otkrio kako je dobio nadimak "Dugo ni ja nisam znao šta znači:" Pogledajte šta vas očekuje u božićnoj emisiji "Ceca Show"…

Blic pre 24 dana
Večeras se emituje božićno izdanje emisije "Ceca Show" na televiziji Blic. Gosti emisije su Dragan Kojić Keba, Jelena Kostov, Petar Mitić i Ivana Pavković. Emisija "Ceca Show" večeras počinje rečenicom: "Mir Božji, Hristos se rodi!". Očekuje vas božićno… »

Vesti dana »