Повезане вести
Јелена Голубовић пред нервним сломом на Божић због мужа: Продао је за прасе, лагао, занемела због свекрвиних речи
Мондо 07.01.2026
Јелена Голубовић, редитељка и бивша учесница ријалитија, одлучила је да после годину дана брака оконча своју емотивну причу. Говорећи отворено о свему што је проживела, како у односу са супругом, тако и са његовом породицом… »
"Малтретирали су ме, његова мајка ми је спремила супицу из кесе и празну питу..." Болна исповест Јелене Голубовић након…
Курир 07.01.2026
Јелена Голубовић, развела се након годину дана брака, а сада је отворено говорила о свему кроз шта је прошла са супругом, али и и његовим родитељима. Редитељка и ријалити победница открила је све о њеном односу са партнером и… »
"Од стреса не могу да затрудним", Јелена Голубовић на ивици нервног слома након развода: "Малтретирали су ме..."
Телеграф 07.01.2026
Редитељка и ријалити победница, Јелена Голубовић, развела се након годину дана брака. Она је сада открила кроз шта је прошла због супруга и његових родитеља. Само неколико дана пред њихову годишњицу, дошло је до краха брачне… »
Јелена Голубовић на ивици нервног слома након развода: Посетили смо је у њеном стану на Божић: "Малтретирали су ме, од овог…
Блиц 07.01.2026
Јелена Голубовић нам је отворила врата свог дома, али и душу - испричала детаље љубавне пропасти Не крије да је под великим стресом због супруга, а онда је отворено причала о његовим родитељима Редитељка и ријалити… »
Вести дана »
Временска прогноза за петак, 1. мај: Ведро и хладно уз приземни мраз
Бета пре 50 минутајош 1 повезана
Атаман шокирао на конференцији: ''Шта је ово?! Десет полицајаца дошло да ухапси нашег председника, генералноиг менаџера...''
Спортске.нет пре 50 минутајош 1 повезана
Америчка војска се повлачи из ове две земље? Трамп допусти могућност одласка трупа
Вечерње новости пре 45 минутајош 2 повезане