Povezane vesti
Jelena Golubović pred nervnim slomom na Božić zbog muža: Prodao je za prase, lagao, zanemela zbog svekrvinih reči
Mondo pre 4 dana
Jelena Golubović, rediteljka i bivša učesnica rijalitija, odlučila je da posle godinu dana braka okonča svoju emotivnu priču. Govoreći otvoreno o svemu što je proživela, kako u odnosu sa suprugom, tako i sa njegovom porodicom, Jelena je u razgovoru za… »
"Maltretirali su me, njegova majka mi je spremila supicu iz kese i praznu pitu..." Bolna ispovest Jelene Golubović nakon…
Kurir pre 4 dana
Jelena Golubović, razvela se nakon godinu dana braka, a sada je otvoreno govorila o svemu kroz šta je prošla sa suprugom, ali i i njegovim roditeljima. Rediteljka i rijaliti pobednica otkrila je sve o njenom odnosu sa partnerom i zbog čega je došlo do… »
"Od stresa ne mogu da zatrudnim", Jelena Golubović na ivici nervnog sloma nakon razvoda: "Maltretirali su me..."
Telegraf pre 4 dana
Rediteljka i rijaliti pobednica, Jelena Golubović, razvela se nakon godinu dana braka. Ona je sada otkrila kroz šta je prošla zbog supruga i njegovih roditelja. Samo nekoliko dana pred njihovu godišnjicu, došlo je do kraha bračne zajednice. - Kažu da su… »
Jelena Golubović na ivici nervnog sloma nakon razvoda: Posetili smo je u njenom stanu na Božić: "Maltretirali su me, od ovog…
Blic pre 4 dana
Jelena Golubović nam je otvorila vrata svog doma, ali i dušu - ispričala detalje ljubavne propasti Ne krije da je pod velikim stresom zbog supruga, a onda je otvoreno pričala o njegovim roditeljima Rediteljka i rijaliti pobednica, Jelena Golubović… »
Vesti dana »
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
(Foto, video) Dve saobraćajke u istoj ulici na Voždovcu u roku od dva sata. U obe učestvovao autobus, udarena devojka (23).
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
KK Partizan se hitno oglasio zbog Miltona i preloma: "Čeka ga duža pauza, medicinski tim će doneti odluku..."
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane