Povezane vesti

Šampion Đira završio karijeru

Šampion Đira završio karijeru

Sportske.net pre 1 dan
Britanski biciklista Sajmon Jejts (33) saopštio je da je završio profesionalnu karijeru. Jejts je pre sedam meseci bio pobednik trke Điro d'Italija, dok je 2018. godine osvojio Vueltu. Najbolji rezultat na Tur de Fransu ostvario je 2023. godine, kada je… »
Čuveni sportista završio karijeru, a nedavno je osvojio jedan od najvećih trofeja

Čuveni sportista završio karijeru, a nedavno je osvojio jedan od najvećih trofeja

Nova pre 1 dan
Britanski čuveni biciklista Sajmon Jejts, prošlogodišnji pobednik Điro d'Italije, saopštio je da je završio profesionalnu karijeru. „Ovo možda iznenadi mnoge, ali nije odluka koju sam doneo lako. O ovome razmišljam već dugo i sada osećam da je pravi… »
Povukao se u velikom stilu: Prošlogodišnji pobednik Đira završio biciklističku karijeru

Povukao se u velikom stilu: Prošlogodišnji pobednik Đira završio biciklističku karijeru

Kurir pre 1 dan
Britanski biciklista Sajmon Jejts, prošlogodišnji pobednik Điro d'Italije, saopštio je danas da je završio profesionalnu karijeru. "Ovo možda iznenadi mnoge, ali nije odluka koju sam doneo lako. O ovome razmišljam već dugo i sada osećam da je pravi… »
Prošlogodišnji pobednik Đira završio biciklističku karijeru

Danas pre 1 dan
Britanski biciklista Sajmon Jejts, prošlogodišnji pobednik Điro d’Italije, saopštio je da je završio profesionalnu karijeru. – Ovo možda iznenadi mnoge, ali nije odluka koju sam doneo lako. O ovome razmišljam već dugo i sada osećam da je pravi trenutak… »

Radio sto plus pre 1 dan
“Ovo možda iznenadi mnoge, ali nije odluka koju sam doneo lako. O ovome razmišljam već dugo i sada osećam da je pravi trenutak da se povučem iz sporta”, rekao je 33-godišnji Jejts u saopštenju koje je objavio njegov tim “Visma-Lease a Bike”. Jejts je… »
Osvojio Điro i završio karijeru: Britanski biciklista iznenadio odlukom

Osvojio Điro i završio karijeru: Britanski biciklista iznenadio odlukom

Dnevnik pre 1 dan
Britanski biciklista Sajmon Jejts saopštio je da je završio profesionalnu karijeru, preneo je danas Bi-Bi-Si. Britanski mediji podsećaju da je Jejts pre sedam meseci bio pobednik trke Điro d'Italija. Jejts (33) je 2018. godine osvojio Vueltu. – Ovo može… »
Osvojio Điro i završio karijeru

Osvojio Điro i završio karijeru

B92 pre 1 dan
Britanski biciklista Sajmon Jejts saopštio je da je završio profesionalnu karijeru, preneo je BBC. Britanski mediji podsećaju da je Jejts pre sedam meseci bio pobednik trke Điro d'Italija. Jejts (33) je 2018. godine osvojio Vueltu. "Ovo može da bude… »
Sajmon Jejts završio karijeru

Sajmon Jejts završio karijeru

Politika pre 1 dan
Jejts je 2018. godine osvojio Vueltu. Britanski biciklista Sajmon Jejts saopštio je da je završio profesionalnu karijeru, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC). Britanski mediji podsećaju da je Jejts pre sedam meseci bio pobednik trke Điro d'Italija. Jejts (33)… »

Vesti dana »