Повезане вести

Шампион Ђира завршио каријеру

Шампион Ђира завршио каријеру

Спортске.нет 07.01.2026
Британски бициклиста Сајмон Јејтс (33) саопштио је да је завршио професионалну каријеру. Јејтс је пре седам месеци био победник трке Ђиро д'Италија, док је 2018. године освојио Вуелту. Најбољи резултат на Тур де Франсу остварио… »
Чувени спортиста завршио каријеру, а недавно је освојио један од највећих трофеја

Чувени спортиста завршио каријеру, а недавно је освојио један од највећих трофеја

Нова 07.01.2026
Британски чувени бициклиста Сајмон Јејтс, прошлогодишњи победник Ђиро д'Италије, саопштио је да је завршио професионалну каријеру. „Ово можда изненади многе, али није одлука коју сам донео лако. О овоме размишљам већ дуго и… »
Повукао се у великом стилу: Прошлогодишњи победник Ђира завршио бициклистичку каријеру

Повукао се у великом стилу: Прошлогодишњи победник Ђира завршио бициклистичку каријеру

Курир 07.01.2026
Британски бициклиста Сајмон Јејтс, прошлогодишњи победник Ђиро д'Италије, саопштио је данас да је завршио професионалну каријеру. "Ово можда изненади многе, али није одлука коју сам донео лако. О овоме размишљам већ дуго и сада… »
Прошлогодишњи победник Ђира завршио бициклистичку каријеру

Данас 07.01.2026
Британски бициклиста Сајмон Јејтс, прошлогодишњи победник Ђиро д’Италије, саопштио је да је завршио професионалну каријеру. – Ово можда изненади многе, али није одлука коју сам донео лако. О овоме размишљам већ дуго и сада… »

Радио сто плус 07.01.2026
“Ово можда изненади многе, али није одлука коју сам донео лако. О овоме размишљам већ дуго и сада осећам да је прави тренутак да се повучем из спорта”, рекао је 33-годишњи Јејтс у саопштењу које је објавио његов тим… »
Освојио Ђиро и завршио каријеру: Британски бициклиста изненадио одлуком

Освојио Ђиро и завршио каријеру: Британски бициклиста изненадио одлуком

Дневник 07.01.2026
Британски бициклиста Сајмон Јејтс саопштио је да је завршио професионалну каријеру, пренео је данас Би-Би-Си. Британски медији подсећају да је Јејтс пре седам месеци био победник трке Ђиро д'Италија. Јејтс (33) је 2018. године… »
Освојио Ђиро и завршио каријеру

Освојио Ђиро и завршио каријеру

Б92 07.01.2026
Британски бициклиста Сајмон Јејтс саопштио је да је завршио професионалну каријеру, пренео је ББЦ. Британски медији подсећају да је Јејтс пре седам месеци био победник трке Ђиро д'Италија. Јејтс (33) је 2018. године освојио… »
Сајмон Јејтс завршио каријеру

Сајмон Јејтс завршио каријеру

Политика 07.01.2026
Јејтс је 2018. године освојио Вуелту. Британски бициклиста Сајмон Јејтс саопштио је да је завршио професионалну каријеру, пренео је данас Би-Би-Си (ББЦ). Британски медији подсећају да је Јејтс пре седам месеци био победник трке… »

Вести дана »