Povezane vesti

"Svaki Božić preplačem": Pevačici preminuli svi članovi porodice, slomila se na praznik

"Svaki Božić preplačem": Pevačici preminuli svi članovi porodice, slomila se na praznik

Mondo pre 3 dana
Pevačica Jelena Jović otvoreno je govorila o najtežim životnim periodima objasnivši zašto joj praznici, a naročito Božić, umesto radosti bude tugu, bol i teška sećanja. - Svi praznici mi jako teško padaju, a Božić posebno. To je porodični praznik, a… »
Pevačica u suzama na Božić: Oglasila se slomljena: "Za praznike je preteško, život mi je borba"

Pevačica u suzama na Božić: Oglasila se slomljena: "Za praznike je preteško, život mi je borba"

Blic pre 3 dana
Istakla je da ovi dani, uprkos podršci prijatelja i bliskih ljudi, dodatno naglašavaju osećaj tuge zbog gubitaka. Tuge iz prošlosti posebno se vraćaju tokom priprema za Božić, momenti koji podsećaju na dane provedene sa pokojnim članovima porodice… »
"Svaki Božić preplačem": Pevačici svi članovi porodice preminuli - Teško je, ne znam kako mi srce ne pukne

"Svaki Božić preplačem": Pevačici svi članovi porodice preminuli - Teško je, ne znam kako mi srce ne pukne

Telegraf pre 3 dana
Pevačica Jelena Jović iskreno je progovorila o najtežim trenucima u svom životu i o tome zašto joj praznici, a posebno Božić, ne donose radost kakvu većina ljudi oseća, već samo tugu i bol. - Svi praznici mi jako teško padaju, a Božić posebno. To je… »
"Svaki Božić preplačem" Pevačica otvorila dušu o praznicima bez porodice: Za to nema leka

"Svaki Božić preplačem" Pevačica otvorila dušu o praznicima bez porodice: Za to nema leka

Kurir pre 3 dana
Pevačica Jelena Jović iskreno je progovorila o najtežim trenucima u svom životu i o tome zašto joj praznici, a posebno Božić, ne donose radost kakvu većina ljudi oseća. Umesto smeha i porodične topline, za nju su praznici simbol tuge, sećanja i borbe sa… »

Vesti dana »