Povezane vesti
Vučić: Kada TOK podigne optužnicu protiv mene pomilovaću sve u slučaju Generalštab
Nedeljnik 07.01.2026
Predsednik Aleksandar Vučić je danas izjavio da će istog dana kada Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) podigne optužnicu protiv njega u aferi „Generalštab“ dati pomilovanje sada optužeom ministru kulture Nikoli Selakoviću i ostalima protiv kojih je… »
Vučić: Kada TOK podigne optužnicu protiv mene pomilovaću sve u slučaju Generalštab
N1 Info 07.01.2026
Predsednik Aleksandar Vučić je danas izjavio da će istog dana kada Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) podigne optužnicu protiv njega u aferi "Generalštab" dati pomilovanje sada optuženom ministru kulture Nikoli Selakoviću i ostalima protiv kojih… »
Vučić: Čim TOK podigne optužnicu protiv mene za Generalštab, pomilovaću Selakovića i ostale
Radio 021 07.01.2026
Predsednik Aleksandar Vučić je izjavio da će istog dana kada Tužilaštvo za organizovani kriminal podigne optužnicu protiv njega za Generalštab dati pomilovanje ministru kulture Nikoli Selakoviću i ostalima. On je u intervjuu na TV Informer rekao da će se… »
Vladimir Đukanović: Plašim se da je Selakoviću i ostalima presuda već doneta i da je suđenje samo farsa
Danas 06.01.2026
Branilac ministra kulture Nikole Selakovića u slučaju Generalštab, Vladimir Đukanović, izjavio je da je tek danas dobio optužni predlog protiv ministra i još troje optuženih, kao i poziv za pretres 4. februara u tom postupku, uz ocenu da je to pokazatelj… »
Vesti dana »
U Beogradu završen protest sudija, tužilaca i advokata koji se protive novim pravosudnim zakonima
Beta pre 35 minutajoš 39 povezanih
Produženje licence OFAC-a omogućava nesmetan rad NIS i JANAF do 20. marta 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane
Stiže nam nagla promena, poznato do kada će trajati: Čubrilo najavio rani početak proleća
Mondo pre 2 satajoš 45 povezanih
Komo i bez Nika Paza prejak za Juve u Torinu - ''Stara dama'' poražena treći put za sedam dana!
Sportske.net pre 35 minutajoš 29 povezanih