Povezane vesti
Vučić: Kada TOK podigne optužnicu protiv mene pomilovaću sve u slučaju Generalštab
Nedeljnik pre 24 dana
Predsednik Aleksandar Vučić je danas izjavio da će istog dana kada Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) podigne optužnicu protiv njega u aferi „Generalštab“ dati pomilovanje sada optužeom ministru kulture Nikoli Selakoviću i ostalima protiv kojih je… »
Vučić: Kada TOK podigne optužnicu protiv mene pomilovaću sve u slučaju Generalštab
N1 Info pre 24 dana
Predsednik Aleksandar Vučić je danas izjavio da će istog dana kada Tužilaštvo za organizovani kriminal (TOK) podigne optužnicu protiv njega u aferi "Generalštab" dati pomilovanje sada optuženom ministru kulture Nikoli Selakoviću i ostalima protiv kojih… »
Vučić: Čim TOK podigne optužnicu protiv mene za Generalštab, pomilovaću Selakovića i ostale
Radio 021 pre 24 dana
Predsednik Aleksandar Vučić je izjavio da će istog dana kada Tužilaštvo za organizovani kriminal podigne optužnicu protiv njega za Generalštab dati pomilovanje ministru kulture Nikoli Selakoviću i ostalima. On je u intervjuu na TV Informer rekao da će se… »
Vladimir Đukanović: Plašim se da je Selakoviću i ostalima presuda već doneta i da je suđenje samo farsa
Danas pre 25 dana
Branilac ministra kulture Nikole Selakovića u slučaju Generalštab, Vladimir Đukanović, izjavio je da je tek danas dobio optužni predlog protiv ministra i još troje optuženih, kao i poziv za pretres 4. februara u tom postupku, uz ocenu da je to pokazatelj… »
Vesti dana »
Predsednik iranskog parlamenta: Sve vojske zemalja EU smatramo terorističkim grupama
Insajder pre 1 satjoš 5 povezanih