Повезане вести

Вучић: Када ТОК подигне оптужницу против мене помиловаћу све у случају Генералштаб

Вучић: Када ТОК подигне оптужницу против мене помиловаћу све у случају Генералштаб

Недељник 07.01.2026
Председник Александар Вучић је данас изјавио да ће истог дана када Тужилаштво за организовани криминал (ТОК) подигне оптужницу против њега у афери „Генералштаб“ дати помиловање сада оптужеом министру културе Николи Селаковићу и… »

Н1 Инфо 07.01.2026
Председник Александар Вучић је данас изјавио да ће истог дана када Тужилаштво за организовани криминал (ТОК) подигне оптужницу против њега у афери "Генералштаб" дати помиловање сада оптуженом министру културе Николи Селаковићу… »
Вучић: Чим ТОК подигне оптужницу против мене за Генералштаб, помиловаћу Селаковића и остале

Вучић: Чим ТОК подигне оптужницу против мене за Генералштаб, помиловаћу Селаковића и остале

Радио 021 07.01.2026
Председник Александар Вучић је изјавио да ће истог дана када Тужилаштво за организовани криминал подигне оптужницу против њега за Генералштаб дати помиловање министру културе Николи Селаковићу и осталима. Он је у интервјуу на… »
Владимир Ђукановић: Плашим се да је Селаковићу и осталима пресуда већ донета и да је суђење само фарса

Владимир Ђукановић: Плашим се да је Селаковићу и осталима пресуда већ донета и да је суђење само фарса

Данас 06.01.2026
Бранилац министра културе Николе Селаковића у случају Генералштаб, Владимир Ђукановић, изјавио је да је тек данас добио оптужни предлог против министра и још троје оптужених, као и позив за претрес 4. фебруара у том поступку, уз… »

Вести дана »