Povezane vesti
"Udaj se za mene" ispisano u snegu: Iskoristio košarkaški teren za prosidbu, nismo saznali kako li je izabranica reagovala
Dnevnik 07.01.2026
Neko je odlučio da prvog snežnog dana iskoristi priliku i bez remećenja pravila reda pošalje veliku, jasnu i glasnu poruku. Osmislio je putanju po snegu i na košarkaškom terenu jasno se ukazalo: "Udaj se za mene ♥". "Isprosio čovek celi blok", našalio se… »
"Isprosio čovek ceo blok" Poruka u četrdesetpetom mnoge je raznežila, neke i nasmejala
Telegraf 07.01.2026
Neko je odlučio da prvog snežnog dana iskoristi priliku i bez remećenja pravila reda pošalje veliku, jasnu i glasnu poruku. Osmislio je putanju po snegu i na košarkaškom terenu jasno se ukazalo: "Udaj se za mene ♥". "Isprosio čovek celi blok", našalio se… »
Vesti dana »
Evroposlanici za Mašinu: Otvaranje Klastera 3 vlast u Srbiji može zloupotrebiti pred izbore, nema pomaka u vladavini prava
Mašina pre 5 satijoš 44 povezane
Vučić: I dalje postoji nada za Klaster 3, parlamentarni izbori najverovatnije prvi
Insajder pre 2 satajoš 51 povezana
Rezolucija EP o Srbiji: kritike, zabrinutost i pozivi da se suspenduje evropski novac (VIDEO)
Insajder pre 43 minutajoš 24 povezane
'Ponosan sam na sve': Dalić više nije selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske
BBC News pre 4 satijoš 50 povezanih