Povezane vesti

Mandić oduševio naciju pred EP: "Nije bitno kako sam ja - tu sam za reprezentaciju" VIDEO

Mandić oduševio naciju pred EP: "Nije bitno kako sam ja - tu sam za reprezentaciju" VIDEO

B92 pre 5 dana
Vaterpolista Srbije Dušan Mandić je izneo očekivanja pred početak Evropskog prvenstva u vaterpolu. Vaterpolo reprezentacija Srbije ulazi u završnu fazu priprema pred Evropsko prvenstvo koje se održava u Beogradu, a do prvog zvižduka ostalo je još svega… »
Treba li da se zabrinemo? Selektor delfina otkrio da tim ima problem, podsetio kako smo neslavno prošli u Singapuru!

Treba li da se zabrinemo? Selektor delfina otkrio da tim ima problem, podsetio kako smo neslavno prošli u Singapuru!

Hot sport pre 4 dana
Možda su nas samo naši vaterpolisti previše razmazili?! Evropsko prvenstvo u vaterpolu, koje će biti održano u Beogradu, sve je bliže, a reprezentacija Srbije u njega ulazi sa ambicijama, ali i vidljivim izazovima. Iako će „delfini“ imati ulogu domaćina… »
Mandić: Na raspolaganju sam svojoj zemlji

Mandić: Na raspolaganju sam svojoj zemlji

Politika pre 4 dana
Jedan je od četvorice igrača koji su bila tu i 2016. godine, kada je osvojeno zlato u Beogradu. Povredu sam ostavio iza sebe, tu sam da se posvetim reprezentaciji Srbije i dam svoj maksimum. U kakvom sam stanju, to nije bitno, prelomio sam da budem tu i… »
Strahinja Rašović otkrio šta je važno za medalju na EP: "Samo glava, koliko ona bude na mestu..."

Strahinja Rašović otkrio šta je važno za medalju na EP: "Samo glava, koliko ona bude na mestu..."

Telegraf pre 4 dana
Teku poslednje pripreme pred početak Evropskog prvenstva u vaterpolu koje se održava u Srbiji, a gde će naši Delfini biti jedan od favorita za osvajanje medalje na ovom turniru. Spreman je za njega i Strahinja Rašović. On nije bio deo reprezentacije… »
Selektor Srbije: Ne znamo u kakvom smo stanju

Selektor Srbije: Ne znamo u kakvom smo stanju

Sputnik pre 4 dana
Ne znamo u kakvom smo stanju imajući u vidu da su nam dva najbolja igrača (Mandić, Jakšić) izašla iz povreda, plus smo imali probleme sa virusom, ali idemo utakmicu po utakmicu, rekao je selektor vaterpolista Srbije Uroš Stevanović uoči starta… »
Nikola Jakšić: Nemamo pravo na kiks

Nikola Jakšić: Nemamo pravo na kiks

Politika pre 4 dana
Srbija prvi meč igra protiv Holandije u subotu. Bolje sam nego što sam bio, mislim da još nije na 100 posto, ali se nadam da će tokom turnira biti ono što želimo i da će sve biti upravljivo", rekao je kapiten srpskih vaterpolista Nikola Jakšić uoči… »
Kapiten Jakšić pred start Evropskog prvenstva: "Šta da kažem, još nisam na 100 odsto, ali..."

Kapiten Jakšić pred start Evropskog prvenstva: "Šta da kažem, još nisam na 100 odsto, ali..."

Telegraf pre 4 dana
Vaterpolo reprezentacija Srbije je spremna za početak Evropskog prvenstva, koje se održava u Beogradu. Jasno je da su Delfini jedan od favorita na ovom turniru, ali je isto tako jasno da nimalo neće biti lako, pošto ima još pregršt moćnih selekcija… »
Selektor Stevanović zabrinut pred EP: "Osvojili smo drvenu medalju u Singapuru, imamo probleme s timom..."

Selektor Stevanović zabrinut pred EP: "Osvojili smo drvenu medalju u Singapuru, imamo probleme s timom..."

Telegraf pre 4 dana
Veoma malo je ostalo do početka Evropskog prvenstva u vaterpolu koje se održava u našoj zemlji, gde će Srbija biti domaćin, ali i jedan od favorita za osvajanje najsjajnije medalje, pogotovo nakon turnira u Parizu, kada smo se pre dve godine okitili… »
Moćne reči Dušana Mandića pred EP: "To je iza mene, prelomio sam da dođem i da se posvetim svojoj zemlji"

Moćne reči Dušana Mandića pred EP: "To je iza mene, prelomio sam da dođem i da se posvetim svojoj zemlji"

Telegraf pre 4 dana
Vaterpolo reprezentacija Srbije ima tri dana do početka Evropskog prvenstva koje se održava u našoj zemlji, a gde će Delfini biti jedan od favorita za medalju. Naravno, lako neće biti, a postoje i određeni problemi u našoj selekciji sa Nikolom Jakšićem i… »
Jakšić pred start Evropskog prvenstva: "Znate i sami - nemamo prava na kiks!" VIDEO

Jakšić pred start Evropskog prvenstva: "Znate i sami - nemamo prava na kiks!" VIDEO

B92 pre 4 dana
Reprezentativac Srbije u vaterpolu Nikola Jakšić je izneo očekivanja pred početak Evropskog prvenstva u Beogradu. Reprezentativac Srbije u vaterpolu Nikola Jakšić osvrnuo se na pripreme i očekivanja pred predstojeći turnir, istakavšida je trenutno u… »

Vesti dana »