Povezane vesti
Sergej Trifunović uživa sa ženom u kraljevskom krevetu u Zanzibaru: Isidora podelila fotke sa plaže u tigrastom bikiniju…
Kurir pre 3 dana
Glumac Sergej Trifunović uživa sa suprugom Isidorom Mijanović na Zanzibaru - odakle dele veoma zanimljive detalje i snimke. Oni uživaju u bračnom putovanju, a sada je Isidora pokazala i telo. Naime, Isidora je podelila slike na kojoj je vidimo u… »
Ovo je kraljevski krevet u kojem uživaju Sergej Trifunović i njegova žena Isidora podelila fotke sa Zanzibara: na plaži usred…
Blic pre 3 dana
Sergej je izjavio da je već na drugom sastanku znao da je Isidora prava za njega. Razliku u godinama između njih dvoje ne smatraju preprekom njihovoj vezi. Sergej Trifunović trenutno je na romantičnom putovanju sa suprugom Isidorom na Zanzibaru. Bračni… »
Žena Sergeja Trifunovića u zebra kupaćem zagrlila glumca, pa slikala stomak u krupnom kadru: Tetovaža od tri reči privukla…
Blic pre 3 dana
Isidora je podelila slike u kupaćem kostimu na svom Instagramu, što je izazvalo pažnju pratioca. Na njenom stomaku je tetovaža s latinskim izrazom 'Veni, vidi, amavi', što znači 'Došao sam, video sam, voleo sam'. Glumac Sergej Trifunović i njegova… »
Isidora se skinula u kupaći, pa pokazala stomak izbliza: Sergeja ljubi u vrat, vruće slike sa Zanzibara
Telegraf pre 3 dana
Glumac Sergej Trifunović uživa sa suprugom Isidorom Mijanović na Zanzibaru - odakle dele veoma zanimljive detalje i snimke. Oni uživaju u bračnom putovanju, a sada je Isidora pokazala i telo. Naime, Isidora je podelila slike na kojoj je vidimo u… »
Vesti dana »
Hiljade turista zaglavljeni u severnoj Finskoj: Letovi otkazani usled ekstremne hladnoće
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
(Foto, video) Dve saobraćajke u istoj ulici na Voždovcu u roku od dva sata. U obe učestvovao autobus, udarena devojka (23).
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
KK Partizan se hitno oglasio zbog Miltona i preloma: "Čeka ga duža pauza, medicinski tim će doneti odluku..."
Telegraf pre 59 minutajoš 3 povezane