Повезане вести
Леброн Луки признао да је газда, па га оставио на цедилу: Није могао сам против Вембањаме
Мондо 08.01.2026
Након што му је Леброн Џејмс и званично признао да је газда у Лос Анђелесу није могао Лука Дончић сам да донесе победу свом тиму против Сан Антонија. Дао је 38 поена уз по 10 скокова и асистенција, имао је невероватан… »
Дончићу узалуд и трипл-дабл - "одбачени син" Денвера наставља да решета ВИДЕО
Б92 08.01.2026
Кошаркаши Лос Анђелес Лејкерса поражени су, и то убедљиво, од Сан Антонио Спарса резултатом 107:91. Од 91 поен "језераша", чак 38 је постигао Лука Дончић, уз остварени трипл-дабл са још по 10 скокова и асистенција, али то није… »
Док Леброна мучи ишијас, Лука Дончић играо сам, брутални трипл-дабл недовољан за Спарсе
Телеграф 08.01.2026
Сан Антонио је у среду вечери на домаћем терену победио Лос Ангелес Лакерсе 107:91, захваљујући сјајној партији Келодна Џонсона и Виктора Вембањаме. Џонсон је био најефикаснији у тиму са 27 поена, док је Вембањама са клупе… »
Узалуд Дончићев трипл-дабл, Сан Антонио лако са Лејкерсима
РТС 08.01.2026
Кошаркаши Сан Антонио спарса надиграли су Лос Анђелес лејкерсе са 107:91 и задржали друго место на табели Западне конференције. Иако се много очекивало од дуела две плеј-оф екипе на Западу, Спарси су без већих проблема стигли до… »
Дени је најбољи кошаркаш НБА лиге: Иако не крије да воли Србију, морао је да одбије позив селектора
Мондо 08.01.2026
Дени Авдија наставља да доминира. Након што је изашла листа гласова за Ол Стар меч на којој је испред Леброна Џејмса делује да је само још бољи и још више мотивисан. Његов Портланд је савладао Хјустон Рокитсе 103:102, а он је… »
Вести дана »
Трамп тражи новог лидера Украјине: Зеленски никада не склапа договоре
Политика пре 1 сатјош 109 повезаних