Povezane vesti

Novi snimak skandala u Jutarnjem kod Jeremićeve: Jovana prevrtala očima, udarala se u glavu, pevačica napustila emisiju

Novi snimak skandala u Jutarnjem kod Jeremićeve: Jovana prevrtala očima, udarala se u glavu, pevačica napustila emisiju

Mondo pre 4 dana
Nela Vidaković izazvala je more reakcija odlaskom iz božićne emisije "Novo jutro" Jovane Jeremić, nakon čega se oglasila na svom TikTok nalogu objasnivši razloge svoje odluke. "Ovako stoje stvari dragi moji ljudi. Krenula sam sa televizije "Pink"… »
Pevačica otkrila da ju je muvala koleginica koja ima dete! Napravila haos na estradi: "Prvo slovo imena je M"

Pevačica otkrila da ju je muvala koleginica koja ima dete! Napravila haos na estradi: "Prvo slovo imena je M"

Telegraf pre 5 dana
Pevačica Nela Vidaković gostovala je u Jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić, nakon čega se besna oglasila. Naime, ona se nakon gostovanja kod Jeremićke oglasila na društvenim mrežama te je otkrila da je napustila njenu emisiju jer je… »
Šok priznanje! Pevačicu muvala udata koleginica, ima čak i dete! Otkrila jedan važan detalj

Šok priznanje! Pevačicu muvala udata koleginica, ima čak i dete! Otkrila jedan važan detalj

Kurir pre 5 dana
Pevačica Nela Vidaković svojevremeno je privukla veliku pažnju javnosti otkrivanjem detalja o nepristojnim ponudama i udvaranjima koje je doživela od strane kolega sa estrade. Najveći šok izazvalo je Nelino priznanje da joj se udvarala jedna koleginica… »
"Muvala me je udata koleginica koja ima dete" Srpska pevačica šokirala priznanjem: "Ime joj počinje na slovo M"

"Muvala me je udata koleginica koja ima dete" Srpska pevačica šokirala priznanjem: "Ime joj počinje na slovo M"

Blic pre 5 dana
Nela nije želela da otkrije identitet ženske osobe koja ju je muvala. Pevačica je istakla da dotična osoba ima i dete. Pevačica Nela Vidaković svojevremeno je privukla veliku pažnju javnosti otkrivanjem detalja o nepristojnim ponudama i udvaranjima koje… »
"Htela sam da sviraju moju pesmu, ona nije dozvolila. Spakovala sam se i otišla" Pevačica gostovala kod Jovane Jeremić u…

"Htela sam da sviraju moju pesmu, ona nije dozvolila. Spakovala sam se i otišla" Pevačica gostovala kod Jovane Jeremić u…

Blic pre 5 dana
Nela je izrazila nezadovoljstvo postupkom voditeljke, koja nije pustila njenu pesmu 'Oras'. Voditeljka Jovana Jeremić nije želela da komentariše ovaj događaj. Pevačica Nela Vidaković gostovala je jutros u Jutarnjem programu kod voditeljke Jovane Jeremić… »

Vesti dana »