Povezane vesti
Evo šta treba da uradite s badnjakom posle Božića: U jednoj stvari mnogi greše, a nikako ne bi smeli
Kurir 08.01.2026
Jedan od najprepoznatljivijih i najdublje ukorenjenih simbola Božića u srpskoj tradiciji jeste badnjak. On nije samo obična grana ili drvo koje se unosi u dom, već snažan simbol vere, zajedništva i nade u napredak porodice. Prema hrišćanskom predanju… »
Kako pravilno odložiti badnjak posle Božića
Vesti online 08.01.2026
Jedan od najprepoznatljivijih i najdublje ukorenjenih simbola Božića u srpskoj tradiciji jeste badnjak. On nije samo obična grana ili drvo koje se unosi u dom, već snažan simbol vere, zajedništva i nade u napredak porodice. Prema hrišćanskom predanju… »
Kako pravilno odložiti badnjak posle Božića
OK radio 08.01.2026
Šta uraditi sa badnjakom posle Božića? On nije samo obično drvo, postoji sveti običaj koji se ne krši. Ovo nikada ne treba…
Dnevnik 08.01.2026
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 33 minutajoš 9 povezanih
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 2 satajoš 1 povezana