Povezane vesti
Marija Kulić raskrinkala Maju Marinković! Iznela nepoznate detalje o njenom odnosu sa Carem: "Sutlijaš..."
Telegraf pre 5 dana
Bivša rijaliti učesnica i majka Miljane Kulić, Marija, bez dlake na jeziku je prokomentarisala dešavanja u "Eliti 9". Marija Kulić je prvo prokomentarisala Maju Marinković, koja u poslednje vreme nije u dobrim odnosima sa njenom ćerkom Miljanom. - One su… »
"Moju ćerku niko nije nazivao sutlijaš kao nju": Marija Kulić o Maji Marinković: "Pravdala sam njeno ponašanje"
Blic pre 5 dana
Komentarisala je spekulacije o odnosu između Maje Marinković i Filipa Car Smatra da Maja ne poštuje društvene kodekse, aludirajući na njene postupke i izjave o njenoj ćerki. Marija Kulić izenala je svoje mišljenje, bez dlake na jeziku, o aktuelnim… »
"Moju ćerku niko nije nazivao sutlijaš kao nju" Marija Kulić o Maji Marinković: "Pravdala sam njeno ponašanje"
Kurir pre 5 dana
Marija Kulić izenala je svoje mišljenje, bez dlake na jeziku, o aktuelnim događajima u Eliti 9. Marija je komentarisala ponašanje svoje ćerke Miljane, ali i druge zadrugare. Marija Kulić prvo je otkrila šta misli o Maji Marinković, koja više nije u… »
Vesti dana »
Preminuo Mark Brnović, kojeg je Tramp nominovao za ambasadora u Srbiji
Danas pre 54 minutajoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Foto) Bračni par na Pešterskoj visoravni sleteo autom u snežni nanos. Pripadnici Granične policije hitno reagovali: Odmah počela evakuacija.
Blic pre 2 satajoš 1 povezana