Povezane vesti
Ja sam odmah očistio ispred moje kuće, drugi čekaju i kukaju: Građani u obavezi da sneg i led uklone sa trotoara - ako to ne…
RINA pre 3 dana
Ja sam odmah očistio ispred moje kuće, drugi čekaju i kukaju: Građani u obavezi da sneg i led uklone sa trotoara - ako to ne učine kazne od 5.000 do 150.000 dinara Čačak – Sneg je ponovo okovao Zapadnu Srbiju i dok se većina građana žali na komunalne… »
Da li su građani u obavezi da očiste sneg i led sa trotoara? Evo ko sve mora da čisti ispred objekata, kazne su i do 150.000…
Kurir pre 2 dana
Sneg je ponovo okovao Zapadnu Srbiju i dok se većina građana žali na komunalne službe kako ulice nisu očišćene, zaboravljaju da i oni imaju obavezu da očiste sneg i ledenice ispred svojih vrata. Obaveza čišćenja snega ispred stambenih i poslovnih… »
„Ja sam odmah očistio ispred svoje kuće“ Miroslav iz Čačka poručio: Mnogi nisu, čekaju da to neko uradi umesto njih i u…
Dnevnik pre 2 dana
ČAČAK: Sneg je ponovo okovao Zapadnu Srbiju i dok se većina građana žali na komunalne službe kako ulice nisu očišćene, zaboravljaju i da i oni imaju obavezu da očiste sneg i ledenice ispred svojih vrata. Obaveza čišćenja snega ispred stambenih i… »
Evo ko mora da čisti sneg ispred objekata: Kazne su drakonske, do 150.000 dinara
Telegraf pre 2 dana
Sneg je ponovo okovao Zapadnu Srbiju i dok se većina građana žali na komunalne službe kako ulice nisu očišćene, zaboravljaju da i oni imaju obavezu da očiste sneg i ledenice ispred svojih vrata. Obaveza čišćenja snega ispred stambenih i poslovnih… »
Grad Vranje: Neophodno čišćenje snega i leda sa javnih površina
Jug press pre 2 dana
VRANJE Odeljenje komunalne policije i Odeljenje za inspekcijske poslove Gradske uprave u Vranju objavili su saopštenje u kome zahtevaju „obavezno čišćenje snega, leda sa površina javnih namena, kolovoza i trotoara, i ledenica sa krovova, a u cilju… »
Vranjska vlast traži od građana da uklanjaju sneg i led sa javnih površina
Vranje news pre 3 dana
Komunalna milicija i Odeljenje za inspekcijske poslove grada Vranja apeluju na građane Vranja "da se sa površina javnih namena, odnosno kolovoza i trotoara, uklanjaju sneg i ledene naslage, kao i ledenice sa krovova". To se zahteva s ciljem… »
Nakon kiše sneg pekrio i ulice Vranja: Ovajva je situacija na jugu Srbije
Večernje novosti pre 3 dana
PRVI sneg ove godine u Vranju pao je u noći između 7. i 8. januara, a kiša koja je prethodila snegu stvorila je veće probleme vozačima. Foto: J.S. Svi putni pravci su prohodni, a iz gradske uprave su apelovali da se u cilju obezbeđivanja uslova za… »
Neophodno redovno uklanjanje snega i leda sa javnih površina
OK radio pre 3 dana
U cilju obezbeđivanja uslova za bezbedno odvijanja saobraćaja i nesmetano kretanje pešaka, Odeljenje komunalne milicije i Odeljenje za inspekcijske poslove Gradske uprave apeluju da se sa površina javnih namena, odnosno kolovoza i trotoara, uklanjaju… »
Upozorenje komunalne milicije: Za neuklanjanje snega kazne od 12.000 do 150.000 dinara
Večernje novosti pre 3 dana
Komunalna milicija u Požarevcu upozorila je vlasnike i korisnike kuća, stanova i poslovnih objekata, da su dužni da uklanjaju sneg i led sa trotoara, prilaznih puteva i staza koje koriste ispred objekata. D.N. -Kada nije moguće uklanjanje snega i leda sa… »
Obavezno uklanjanje snega i leda ispred objekata, kazne i do 150.000 dinara
Morava info pre 3 dana
Zbog aktuelnih vremenskih prilika i pojave ledene kiše u većem delu zemlje, nadležni apeluju na građane na pojačan oprez, jer su kolovozi i trotoari izrazito klizavi. Zbog toga je ponovo u fokusu obaveza čišćenja snega i leda ispred stambenih i poslovnih… »
Vesti dana »
EDS: U Ivanjici se postepeno vraća napajanje električnom energijom
Nedeljnik pre 48 minutajoš 28 povezanih
Hitna pomoć: Veliki broj intervencija, apel građanima da bez preke potrebe ne izlaze napolje
N1 Info pre 48 minutajoš 40 povezanih
Vanredno u 11 opština - otklonjen kvar na dalekovodu Arilje-Ivanjica, struja stiže postepeno; problemi u zlatiborskom i moravičkom kraju
RTS pre 3 minutajoš 57 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 3 satajoš 26 povezanih