Povezane vesti
Ja sam odmah očistio ispred moje kuće, drugi čekaju i kukaju: Građani u obavezi da sneg i led uklone sa trotoara - ako to ne…
RINA 08.01.2026
Ja sam odmah očistio ispred moje kuće, drugi čekaju i kukaju: Građani u obavezi da sneg i led uklone sa trotoara - ako to ne učine kazne od 5.000 do 150.000 dinara Čačak – Sneg je ponovo okovao Zapadnu Srbiju i dok se većina građana žali na komunalne… »
Da li su građani u obavezi da očiste sneg i led sa trotoara? Evo ko sve mora da čisti ispred objekata, kazne su i do 150.000…
Kurir 08.01.2026
Sneg je ponovo okovao Zapadnu Srbiju i dok se većina građana žali na komunalne službe kako ulice nisu očišćene, zaboravljaju da i oni imaju obavezu da očiste sneg i ledenice ispred svojih vrata. Obaveza čišćenja snega ispred stambenih i poslovnih… »
„Ja sam odmah očistio ispred svoje kuće“ Miroslav iz Čačka poručio: Mnogi nisu, čekaju da to neko uradi umesto njih i u…
Dnevnik 08.01.2026
ČAČAK: Sneg je ponovo okovao Zapadnu Srbiju i dok se većina građana žali na komunalne službe kako ulice nisu očišćene, zaboravljaju i da i oni imaju obavezu da očiste sneg i ledenice ispred svojih vrata. Obaveza čišćenja snega ispred stambenih i… »
Evo ko mora da čisti sneg ispred objekata: Kazne su drakonske, do 150.000 dinara
Telegraf 08.01.2026
Sneg je ponovo okovao Zapadnu Srbiju i dok se većina građana žali na komunalne službe kako ulice nisu očišćene, zaboravljaju da i oni imaju obavezu da očiste sneg i ledenice ispred svojih vrata. Obaveza čišćenja snega ispred stambenih i poslovnih… »
Grad Vranje: Neophodno čišćenje snega i leda sa javnih površina
Jug press 08.01.2026
VRANJE Odeljenje komunalne policije i Odeljenje za inspekcijske poslove Gradske uprave u Vranju objavili su saopštenje u kome zahtevaju „obavezno čišćenje snega, leda sa površina javnih namena, kolovoza i trotoara, i ledenica sa krovova, a u cilju… »
Vranjska vlast traži od građana da uklanjaju sneg i led sa javnih površina
Vranje news 08.01.2026
Komunalna milicija i Odeljenje za inspekcijske poslove grada Vranja apeluju na građane Vranja "da se sa površina javnih namena, odnosno kolovoza i trotoara, uklanjaju sneg i ledene naslage, kao i ledenice sa krovova". To se zahteva s ciljem… »
Nakon kiše sneg pekrio i ulice Vranja: Ovajva je situacija na jugu Srbije
Večernje novosti 08.01.2026
PRVI sneg ove godine u Vranju pao je u noći između 7. i 8. januara, a kiša koja je prethodila snegu stvorila je veće probleme vozačima. Foto: J.S. Svi putni pravci su prohodni, a iz gradske uprave su apelovali da se u cilju obezbeđivanja uslova za… »
Neophodno redovno uklanjanje snega i leda sa javnih površina
OK radio 08.01.2026
U cilju obezbeđivanja uslova za bezbedno odvijanja saobraćaja i nesmetano kretanje pešaka, Odeljenje komunalne milicije i Odeljenje za inspekcijske poslove Gradske uprave apeluju da se sa površina javnih namena, odnosno kolovoza i trotoara, uklanjaju… »
Upozorenje komunalne milicije: Za neuklanjanje snega kazne od 12.000 do 150.000 dinara
Večernje novosti 08.01.2026
Komunalna milicija u Požarevcu upozorila je vlasnike i korisnike kuća, stanova i poslovnih objekata, da su dužni da uklanjaju sneg i led sa trotoara, prilaznih puteva i staza koje koriste ispred objekata. D.N. -Kada nije moguće uklanjanje snega i leda sa… »
Obavezno uklanjanje snega i leda ispred objekata, kazne i do 150.000 dinara
Morava info 08.01.2026
Zbog aktuelnih vremenskih prilika i pojave ledene kiše u većem delu zemlje, nadležni apeluju na građane na pojačan oprez, jer su kolovozi i trotoari izrazito klizavi. Zbog toga je ponovo u fokusu obaveza čišćenja snega i leda ispred stambenih i poslovnih… »
Vesti dana »
"Stiže visinski ciklon iz Ukrajine": Čubrilo objavio prognozu za naredne dane, od srede kreće rolerkoster
Mondo pre 12 minutajoš 24 povezane
Šta će Tramp reći na ovo? Pogledajte provokativnu proslavu Belgijanaca kojom su isprozivali predsednika SAD
Nova pre 22 minutajoš 92 povezane
Teška saobraćajna nesreća u Batajnici: Sudar autobusa i dva automobila, jedna osoba u teškom stnaju
NIN pre 1 satjoš 19 povezanih