Povezane vesti
„Strašno! Samo mi je to falilo…“ Nika razočarana za Božić, ne može da veruje šta joj se desilo (foto)
Kurir 08.01.2026
Nika Tošić, ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića, privukla je pažnju javnosti prazničnom objavom iz porodičnog doma. U kasnim večernjim satima, tokom proslave Božića, podelila je opuštene trenutke provedene sa majkom i sestrom, uz zimski ambijent i dozu… »
"Samo mi je to falilo…" Razočarana Nika se oglasila za Božić, ne može da veruje šta joj se desilo: "Strašno"
Telegraf 08.01.2026
Ćerka Jelene Karleuše, Nika Tošić nasmejala je sve svojim oglašavanjem za Božić. Naime, kasno uveče za najradosniji hrišćanski praznik, Nika se oglasila iz porodične vile na Dedinju. Ona je uživala sa sestrom i majkom u zimskim čarolijama, snimajući se u… »
Vesti dana »
Hapšenje zaposlenih u NIS-u zbog pronevere goriva na aerodromu
Serbian News Media pre 7 minutajoš 22 povezane
"Šokiran sam što Jokić i Marej to nisu uradili do sada" Trener Denvera stao pred kamere, pa otvorio dušu: Jedna stvar ga posebno čudi!
Kurir pre 2 minutajoš 34 povezane
Slobodni univerzitet Niš traži poništavanje odluke o gašenju tri departmana Filozofskog fakulteta
Nedeljnik pre 57 minutajoš 16 povezanih
Tramp: Američka vojska ostaje oko Irana, upozoravam Teheran da ćemo pucati ako ne poštuje sporazum
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih
"Niste bili tu kad nam je trebalo" Tramp pobesno na Rutea: NATO ni neće biti tu ako nam ponovo zatreba
Večernje novosti pre 17 minutajoš 15 povezanih