Povezane vesti
'Kamera, ton, akcija': Šta su novinari BBC-ja na srpskom gledali u 2025.
BBC News 08.01.2026
Od horora do dokumentaraca i serija - šta je ostavilo najjači utisak na novinare redakcije BBC-ja na srpskom? Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam ulicama Njujorka i pratila početke… »
Radio 021 08.01.2026
Od horora do dokumentaraca i serija - šta je ostavilo najjači utisak na novinare redakcije BBC-ja na srpskom? Jakov Ponjavić/Getty images Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam… »
NIN 08.01.2026
Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam ulicama Njujorka i pratila početke muzičara Boba Dilana poskakujući u crvenoj bioskopskoj stolici. Kovrdžavi momak sa gitarom na ramenu i malim… »
‘Kamera, ton, akcija’: Šta su novinari BBC-ja na srpskom gledali u 2025.
Južne vesti 08.01.2026
Jakov Ponjavić/Getty images Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam ulicama Njujorka i pratila početke muzičara Boba Dilana poskakujući u crvenoj bioskopskoj stolici. Kovrdžavi momak… »
Vesti dana »
Bekerat o godišnjici ubistva Slavka Ćuruvije: Pravda još nije dostignuta
Serbian News Media pre 49 minutajoš 30 povezanih
Ovo su mogući rezultati izbora u Mađarskoj Evo šta bi svaki od njih značio za Mađare, EU i Rusiju
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih
Upravo se oglasio Tramp, evo šta je poručio dok traju pregovori! Teheran odredio svoje crvene linije, danas se odlučuje o sudbini Bliskog istoka! (foto/video)
Kurir pre 54 minutajoš 87 povezanih
Stižu pljuskovi sa grmljavinom, očekuje se i olujni vetar: Detaljna prognoza za Vaskrs i dane nakon njega
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane
BLOG UŽIVO "Presudan trenutak za postizanje primirja": Delegacije SAD i Irana na pregovorima u Pakistanu
Insajder pre 19 minutajoš 26 povezanih