Povezane vesti
'Kamera, ton, akcija': Šta su novinari BBC-ja na srpskom gledali u 2025.
BBC News 08.01.2026
Od horora do dokumentaraca i serija - šta je ostavilo najjači utisak na novinare redakcije BBC-ja na srpskom? Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam ulicama Njujorka i pratila početke… »
Radio 021 08.01.2026
Od horora do dokumentaraca i serija - šta je ostavilo najjači utisak na novinare redakcije BBC-ja na srpskom? Jakov Ponjavić/Getty images Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam… »
NIN 08.01.2026
Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam ulicama Njujorka i pratila početke muzičara Boba Dilana poskakujući u crvenoj bioskopskoj stolici. Kovrdžavi momak sa gitarom na ramenu i malim… »
‘Kamera, ton, akcija’: Šta su novinari BBC-ja na srpskom gledali u 2025.
Južne vesti 08.01.2026
Jakov Ponjavić/Getty images Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam ulicama Njujorka i pratila početke muzičara Boba Dilana poskakujući u crvenoj bioskopskoj stolici. Kovrdžavi momak… »
Vesti dana »
Tramp: SAD bi mogle da završe sa Iranom i ostave saveznicima da brinu o Ormuzu
Politika pre 11 minutajoš 51 povezana
Novosadska skupština oduzima prostor Akademiji, Mićin tvrdi da je taj prostor zloupotrebljen
Beta pre 5 satijoš 41 povezana
Potpisan ugovor o izgradnji brze saobraćajnice Bački Breg-Srbobran; Vučić: Prva deonica za dve godine
RTS pre 2 satajoš 28 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Krivične prijave za nedozvoljenu trgovinu: Zaplenjena bela tehnika i telefoni vredni skoro milion dinara
Euronews pre 56 minutajoš 24 povezane