Povezane vesti
'Kamera, ton, akcija': Šta su novinari BBC-ja na srpskom gledali u 2025.
BBC News 08.01.2026
Od horora do dokumentaraca i serija - šta je ostavilo najjači utisak na novinare redakcije BBC-ja na srpskom? Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam ulicama Njujorka i pratila početke… »
Radio 021 08.01.2026
Od horora do dokumentaraca i serija - šta je ostavilo najjači utisak na novinare redakcije BBC-ja na srpskom? Jakov Ponjavić/Getty images Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam… »
NIN 08.01.2026
Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam ulicama Njujorka i pratila početke muzičara Boba Dilana poskakujući u crvenoj bioskopskoj stolici. Kovrdžavi momak sa gitarom na ramenu i malim… »
‘Kamera, ton, akcija’: Šta su novinari BBC-ja na srpskom gledali u 2025.
Južne vesti 08.01.2026
Jakov Ponjavić/Getty images Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam ulicama Njujorka i pratila početke muzičara Boba Dilana poskakujući u crvenoj bioskopskoj stolici. Kovrdžavi momak… »
Vesti dana »
Rubio: Razgovori o produženju primirja i Ormuzu još nekoliko dana; IDF proširio kopnene operacije u Libanu
RTS pre 2 satajoš 34 povezane
Siner ne planira da stane, silovit start na Rolan Garosu!
Sportske.net pre 18 minutajoš 38 povezanih
Stiže tropski talas: Srbija će se pržiti na 34 stepeni, RHMZ upalio žuti meteoalarm za celu zemlju
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih
Preminuo Dragoljub Mićunović: Profesor, filozof i doajen srpske politike
BBC News pre 8 satijoš 54 povezane
Cene nafte nakon eskalacija u sukobu SAD i Irana najpre porasle, a potom pale
RTV pre 1 satjoš 24 povezane