Povezane vesti
'Kamera, ton, akcija': Šta su novinari BBC-ja na srpskom gledali u 2025.
BBC News pre 27 dana
Od horora do dokumentaraca i serija - šta je ostavilo najjači utisak na novinare redakcije BBC-ja na srpskom? Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam ulicama Njujorka i pratila početke… »
‘Kamera, ton, akcija’: Šta su novinari BBC-ja na srpskom gledali u 2025.
Južne vesti pre 27 dana
Jakov Ponjavić/Getty images Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam ulicama Njujorka i pratila početke muzičara Boba Dilana poskakujući u crvenoj bioskopskoj stolici. Kovrdžavi momak… »
Radio 021 pre 27 dana
Od horora do dokumentaraca i serija - šta je ostavilo najjači utisak na novinare redakcije BBC-ja na srpskom? Jakov Ponjavić/Getty images Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam… »
NIN pre 27 dana
Zamišljena filmska traka u mojoj glavi snimana 2025. godine protkana je uglavnom muzičkim pričama. Šetala sam ulicama Njujorka i pratila početke muzičara Boba Dilana poskakujući u crvenoj bioskopskoj stolici. Kovrdžavi momak sa gitarom na ramenu i malim… »
Vesti dana »
"Traga se za drugom osobom", oglasio se Dačić nakon hapšenja osumnjičenog za bacanje bombe na Čolinu vilu
Telegraf pre 2 satajoš 6 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 5. februar: Danas u većem delu Srbije promenljivo oblačno
Beta pre 1 satjoš 1 povezana
Zapaljivo Trampovo upozorenje i to pred "Dan D": Da li je to ponovo došlo do preokreta? "Treba da bude veoma zabrinut!"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Vučić: Srbija čvrsto na EU putu, kupuje gas od Rusije, ali planira nabavke i od EU
RTK pre 1 satjoš 2 povezane