Povezane vesti

Sabalenka: "Propustiću nekoliko turnira kako bih zaštitila svoje telo"

Sabalenka: "Propustiću nekoliko turnira kako bih zaštitila svoje telo"

B92 pre 2 dana
Najbolja teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka izjavila je da ove sezone planira da ne igra na nekim turnirima kako bi zaštitila svoje telo. Prema pravilima Ženske teniske asocijacije (WTA), najbolje igračice moraju u sezoni da odigraju sva četiri… »
Sabalenka: Propustiću nekoliko turnira ove godine kako bih zaštitila svoje telo

Sabalenka: Propustiću nekoliko turnira ove godine kako bih zaštitila svoje telo

RTS pre 3 dana
Najbolja teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka izjavila je da ove sezone planira da ne igra na nekim turnirima kako bi zaštitila svoje telo. Prema pravilima Ženske teniske asocijacije, najbolje igračice moraju u sezoni da odigraju sva četiri grend… »
Sabalenka planira da preskoči turnire: Sezona je luda, a i znam da će me kazniti na kraju

Sabalenka planira da preskoči turnire: Sezona je luda, a i znam da će me kazniti na kraju

Nova pre 3 dana
Prva teniserka sveta, Beloruskinja Arina Sabalenka rekla je da će ove sezone preskočiti neke turnire kako bi zaštitila svoje telo. Teniserke su poslednjih meseci izražavale zabrinutos zbog rasporeda, govoreći da je previše dug i intenzivan, piše BBC… »
Sabalenka saopštila važnu odluku - mnogima se neće dopasti: Mnogo sam se mučila, želim da zaštitim svoje telo!

Sabalenka saopštila važnu odluku - mnogima se neće dopasti: Mnogo sam se mučila, želim da zaštitim svoje telo!

Kurir pre 3 dana
Najbolja teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka izjavila je da ove sezone planira da ne igra na nekim turnirima kako bi zaštitila svoje telo. Prema pravilima Ženske teniske asocijacije (WTA), najbolje igračice moraju u sezoni da odigraju sva četiri… »
​Najbolja teniserka sveta se povlači sa par turnira da bi zaštitila svoje telo

​Najbolja teniserka sveta se povlači sa par turnira da bi zaštitila svoje telo

Politika pre 3 dana
​Beloruskinja Arina Sabalenka dodala je da se mnogo mučila prošle sezone. Najbolja teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka izjavila je da ove sezone planira da ne igra na nekim turnirima kako bi zaštitila svoje telo, preneo je danas Rojters. Prema… »
Arina Sabalenka iskrena: "Propustiću nekoliko turnira ove sezone da bih zaštitila svoje telo!"

Arina Sabalenka iskrena: "Propustiću nekoliko turnira ove sezone da bih zaštitila svoje telo!"

Večernje novosti pre 3 dana
Najbolja teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka izjavila je da ove sezone planira da ne igra na nekim turnirima kako bi zaštitila svoje telo, preneo je danas Rojters. FOTO: Tanjug/AP Prema pravilima Ženske teniske asocijacije (WTA), najbolje… »
Arina Sabalenka uradila isto što i Novak Đoković, njena odluka će šokirati navijače

Arina Sabalenka uradila isto što i Novak Đoković, njena odluka će šokirati navijače

Telegraf pre 3 dana
Najbolja teniserka sveta Beloruskinja Arina Sabalenka izjavila je da ove sezone planira da ne igra na nekim turnirima kako bi zaštitila svoje telo, preneo je danas Rojters. Prema pravilima Ženske teniske asocijacije (WTA), najbolje igračice moraju u… »
Sabalenka će preskakati turnire ove godine

Sabalenka će preskakati turnire ove godine

Sportske.net pre 3 dana
Prva teniserka sveta, Beloruskinja Arina Sabalenka, rekla je danas da će ove sezone preskočiti neke turnire kako bi zaštitila svoje telo. Teniserke su poslednjih meseci izražavale zabrinutost zbog rasporeda, govoreći da je previše dug i intenzivan… »

Vesti dana »