Povezane vesti

Kija Kockar nakon veridbe doživela nezgodu! Oglasila se i otkrila šta joj se desilo: Krvarila sam... Pored grudi flaster (foto)…

Kija Kockar nakon veridbe doživela nezgodu! Oglasila se i otkrila šta joj se desilo: Krvarila sam... Pored grudi flaster (foto)…

Kurir pre 3 dana
Bivša rijaliti učesnica, voditeljka, pevačica i spisateljica Kija Kockar danas je podelila video na svom Instagram profilu, na kom je otkrila da se verila na Božić. Kija Kockar je na samom početku snimka pokazala skupoceni prsten, koji košta 10.500 evra… »
Prva izjava Kije Kockar nakon veridbe: Evo šta je rekla o prstenu od 10.500 evra, ima jaku simboliku

Prva izjava Kije Kockar nakon veridbe: Evo šta je rekla o prstenu od 10.500 evra, ima jaku simboliku

Blic pre 3 dana
Kija je izrazila radost zbog izbora prstena i samog trenutka prosidbe koji je ispunio njene želje. Najavila je da će venčanje biti intimno i da trenutno uživa u doživljenim trenucima sreće. Kija Kockar, pobednica rijalitija "Zadruga 1" verila se za svog… »
Verila se Kija Kockar: Ovakav verenički prsten još niste videli (VIDEO)

Verila se Kija Kockar: Ovakav verenički prsten još niste videli (VIDEO)

Nova pre 3 dana
Popularna pevačica objavila je na društvenim mrežama da se verila. Kija Kockar je Božić proslavila sa najbližima, a onda je otkrila da ima još jedan razlog za slavlje. Naime, pevačica je objavila video sa raskošnim vereničkim prstenom i kratko saopštila… »
Oglasila se Kija nakon veridbe! Progovorila o svadbi i prstenu od 10.500$: "Znao je kakav želim, obožavam ga!"

Oglasila se Kija nakon veridbe! Progovorila o svadbi i prstenu od 10.500$: "Znao je kakav želim, obožavam ga!"

Telegraf pre 3 dana
Bivša pobednica rijalitija, Kija Kockar oglasila se i otkrila detalje tajne veridbe. Kija je otkrila da ju je misteriozni dečko verio na Božić, i to pred prijateljima dok su razmenjivali poklone. - Desilo se na moj omiljeni praznik, na Božić. Kao što… »

Vesti dana »