Povezane vesti

Poznata sudbina Dvejna Vašingtona u Partizanu: Agent Amerikanca objasnio celu situaciju i planove njegovog klijenta...

Poznata sudbina Dvejna Vašingtona u Partizanu: Agent Amerikanca objasnio celu situaciju i planove njegovog klijenta...

Kurir pre 3 dana
U poslednje vreme bilo je dosta spekulacija da će Vašington promeniti sredinu, ali sada se oglasio njegov agent i razrešio sve nedoumice. “Ne znam odakle su te glasine, jer nas niko nije zvao, ali koliko je meni poznato niko nije kontatirao ni Partizan”… »
Poznata Vašingtonova sudbina u Partizanu

Poznata Vašingtonova sudbina u Partizanu

B92 pre 3 dana
Dvejn Vašington do kraja sezone će nositi dres Partizana, otkrio je njegov agent Minja Ilić. Bilo je dosta pisanja o tome kako će košarkaš crno-belih uskoro promeniti sredinu i preći u neki drugi klub, ali njegov agent je demantovao sve glasine. "Ne znam… »
„Duejn Vašington ne želi iz Partizana, zadovoljan je“

„Duejn Vašington ne želi iz Partizana, zadovoljan je“

Sport klub pre 3 dana
Duejn Vašington je u prethodnom periodu bio protagonista glasina o eventualnom odlasku iz Partizana. Povezivao se bek sa odlaskom u Bajern ili Makabi iz Tel Aviva, ali nijedna od tih informacija nije bila osnovana. Tako kaže Minja Ilić, košarkaški agent… »

Vesti dana »