Povezane vesti
Poznata sudbina Dvejna Vašingtona u Partizanu: Agent Amerikanca objasnio celu situaciju i planove njegovog klijenta...
Kurir 08.01.2026
U poslednje vreme bilo je dosta spekulacija da će Vašington promeniti sredinu, ali sada se oglasio njegov agent i razrešio sve nedoumice. “Ne znam odakle su te glasine, jer nas niko nije zvao, ali koliko je meni poznato niko nije kontatirao ni Partizan”… »
Poznata Vašingtonova sudbina u Partizanu
B92 08.01.2026
Dvejn Vašington do kraja sezone će nositi dres Partizana, otkrio je njegov agent Minja Ilić. Bilo je dosta pisanja o tome kako će košarkaš crno-belih uskoro promeniti sredinu i preći u neki drugi klub, ali njegov agent je demantovao sve glasine. "Ne znam… »
„Duejn Vašington ne želi iz Partizana, zadovoljan je“
Sport klub 08.01.2026
Duejn Vašington je u prethodnom periodu bio protagonista glasina o eventualnom odlasku iz Partizana. Povezivao se bek sa odlaskom u Bajern ili Makabi iz Tel Aviva, ali nijedna od tih informacija nije bila osnovana. Tako kaže Minja Ilić, košarkaški agent… »
Vesti dana »
Promenljivo i nestabilno vreme u Srbiji: Pljuskovi, grmljavina i pad temperature od sutra
Glas Zaječara pre 42 minutajoš 21 povezana
Trump odbacio odgovor Irana na mirovni prijedlog kao 'potpuno neprihvatljiv'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 17 povezanih
VIDEO Vembanjama udario laktom, isključen zbog prljave igre "vukova": Ovako su isprovocirali Jokića, a sada su "namestili" Francuza koji je ostao u šoku
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Sve više simptoma kod putnika "kruzera smrti" koji su stigli u Evropu! Francuz se razboleo tokom leta, pod nadzorom Poljak, hantavirus i u avionu za Ameriku!
Kurir pre 22 minutajoš 14 povezanih
Rektor Đokić: Nisam predstavnik studenata, ali čvrsto stojim uz njih
N1 Info pre 37 minutajoš 5 povezanih