Povezane vesti
Jeftin, brz i jednostavan trik protiv zaleđivanja: Stavite ovo na šoferšajbnu pre ponoći i rešićete problem
Kurir 08.01.2026
Tokom hladnih zimskih jutara, zaleđeno vetrobransko staklo postaje svakodnevni problem za vozače, naročito kada noćni mraz iznenadi i pretvori automobil u ledenu zamku. Upravo zato stručnjaci iz britanskog AA Cars-a otkrili su jednostavno i izuzetno… »
Jeftin, brz i jednostavan trik: Stavite ovo na šoferšajbnu pre ponoći i zaboravite na zaleđeno staklo ujutru
Blic 07.01.2026
Korišćenje ćebeta ili pokrivača za vetrobran sprečava nastanak mraza preko noći. Takođe, parkiranje automobila blizu kuće može dodatno zaštititi vozilo od smrzavanja. Tokom hladnih zimskih jutara, zaleđeno vetrobransko staklo postaje svakodnevni problem… »
Vesti dana »
"Video sam šta su napisali o meni!" Potcenili lidera Partizana, usledio brutalan odgovor: "To me motiviše, pustiću da moja igra priča!"
Kurir pre 3 minutajoš 19 povezanih
VRAĆA SE SUNCE I TEMPERATURA IDE DO 26 STEPENI: Evo kakvo vreme čeka Srbiju danas i narednih dana
Glas juga pre 8 minutajoš 9 povezanih
Tramp nastavlja bombardovanje: Američki predsednik odbio predlog o prekidu vatre?
Večernje novosti pre 43 minutajoš 9 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA: Raste broj žrtava ruskog napada na Kijev; Kremlj: Pomno pratimo koje zemlje daju oružje Ukrajini
RTV pre 23 minutajoš 1 povezana