Povezane vesti

„Potpuno sam zavejana i odsečena od sveta“: Maja Volk se oglasila i otkrila gde se trenutno nalazi VIDEO

„Potpuno sam zavejana i odsečena od sveta“: Maja Volk se oglasila i otkrila gde se trenutno nalazi VIDEO

Nova pre 3 dana
Maja Volk se oglasila na Instagramu. Maja Volk najradije provodi vreme u svojoj vikendici u Babama, 50 kilometara od Beograda. Ona se sada oglasila na Instagramu i otkrila da je tamo potpuno zavejana i odsečena od sveta. Објава коју дели Maja Volk… »
Maja Volk preživljava agoniju 50 kilometara od Beograda "Potpuno sam zavejana", otkrila da se hrani samo semenkama

Maja Volk preživljava agoniju 50 kilometara od Beograda "Potpuno sam zavejana", otkrila da se hrani samo semenkama

Blic pre 3 dana
Trenutno je odsečena od sveta zbog vremenskih uslova, ali ostaje optimistična. Njen plan za 2026. godinu uključuje putovanja na mesta koja ranije nije posećivala. Maja Volk pronašla je svoju oazu mira na 50 kilometara od centra Beograda, u mestu Babe… »
Maja Volk prolazi kroz agoniju: Odsečena od sveta, a živi na 50 km od Beograda, primorana da se hrani semenkama

Maja Volk prolazi kroz agoniju: Odsečena od sveta, a živi na 50 km od Beograda, primorana da se hrani semenkama

Mondo pre 3 dana
Maja Volk, spisateljica, voditeljka i autorka poznata po promociji zdravog načina života i alternativne ishrane, godinama unazad povukla se iz gradske vreve i pronašla svoj mir u prirodi. Svoj kutak mira Maja je pronašla u selu Babe, pedesetak kilometara… »
Agonija Maje Volk na 50 kilometara od Beograda! Odsečena od sveta, hrani se semenkama: "Potpuno sam zavejana"

Agonija Maje Volk na 50 kilometara od Beograda! Odsečena od sveta, hrani se semenkama: "Potpuno sam zavejana"

Telegraf pre 3 dana
Oazu mira i spokojnog života Maja Volk pronašla je na 50 kilometara od centra Beograda, u mestu Babe, gde poslednjih godina organizuje "vikende zdravlja". Njena kuća je ušuškana daleko od gradske gužve, a ima i svoju baštu i plastenik, u kojima sama… »

Vesti dana »