Povezane vesti

"Svesno sam se odrekao potomstva": Dušankinog sina prozivali zbog braka sa 35 godina starijom, a on je voli ko Boga

"Svesno sam se odrekao potomstva": Dušankinog sina prozivali zbog braka sa 35 godina starijom, a on je voli ko Boga

Mondo pre 30 dana
Veljko Kuzmančević, istaknuti umetnik, kompozitor i slikar, retko kada govori o svom privatnom životu. Ipak, sada se, nakon dužeg vremena dotakao odnosa sa suprugom Vericom Rakočević čija priča traje već 12 godina, ali i svog odrastanja. Podsetite se… »
"Svesno sam se odrekao potomstva" Veljko iskreno o braku s Vericom: "Zamisli da još moram i o tome da mislim"

"Svesno sam se odrekao potomstva" Veljko iskreno o braku s Vericom: "Zamisli da još moram i o tome da mislim"

Telegraf pre 30 dana
Veljko Kuzmančević, kompozitor i slikar, retko govori o svom privatnom životu, ali kada to učini, svaka njegova reč nosi težinu umetnika. Njegov brak sa poznatom modnom dizajnerkom Vericom Rakočević traje već 12 godina, a Veljko otkriva kako njihova… »
„Svesno sam se odrekao potomstva“: Veljko Kuzmančević progovorio o važnoj temi

„Svesno sam se odrekao potomstva“: Veljko Kuzmančević progovorio o važnoj temi

Nova pre 30 dana
Kompozitor Veljko Kuzmančević godinama je u braku sa modnom kreatorkom Vericom Rakočević, koja je od njega starija 35 godina. Njihova ljubav od samog početka privlači pažnju javnosti, prvenstveno zbog razlike u godinama, ali Veljko se na komentare i… »
Zaljubio se u 35 godina stariju ženu i odrekao se potomstva! Godinama su pričali da ga ona izdržava, on sad otkrio detalje o…

Zaljubio se u 35 godina stariju ženu i odrekao se potomstva! Godinama su pričali da ga ona izdržava, on sad otkrio detalje o…

Kurir pre 30 dana
Veljko Kuzmančević u skladnom je braku sa 35 godina starijom modnom kreatorkom Vericom Rakočević. Iako su njihov odnos od samog početka pratili brojni komentari na račun razlike u godinama, Veljko se na njih nikada nije osvrtao. Ipak, jedna od tema koja… »
Oženio je 35 godina stariju ženu i odrekao se potomstva, sad progovorio o svemu: "Svesno sam to uradio"

Oženio je 35 godina stariju ženu i odrekao se potomstva, sad progovorio o svemu: "Svesno sam to uradio"

Blic pre 30 dana
On je javno objavio odluku da ne želi da postane roditelj, ističući odgovornost koju takva odluka nosi. Izražava stav da su međuljudski odnosi danas drugačiji nego u prošlim generacijama. Veljko Kuzmančević u skladnom je braku sa 35 godina starijom… »

Vesti dana »