Povezane vesti

"Svesno sam se odrekao potomstva": Dušankinog sina prozivali zbog braka sa 35 godina starijom, a on je voli ko Boga

"Svesno sam se odrekao potomstva": Dušankinog sina prozivali zbog braka sa 35 godina starijom, a on je voli ko Boga

Mondo pre 3 dana
Veljko Kuzmančević, istaknuti umetnik, kompozitor i slikar, retko kada govori o svom privatnom životu. Ipak, sada se, nakon dužeg vremena dotakao odnosa sa suprugom Vericom Rakočević čija priča traje već 12 godina, ali i svog odrastanja. Podsetite se… »
"Svesno sam se odrekao potomstva" Veljko iskreno o braku s Vericom: "Zamisli da još moram i o tome da mislim"

"Svesno sam se odrekao potomstva" Veljko iskreno o braku s Vericom: "Zamisli da još moram i o tome da mislim"

Telegraf pre 3 dana
Veljko Kuzmančević, kompozitor i slikar, retko govori o svom privatnom životu, ali kada to učini, svaka njegova reč nosi težinu umetnika. Njegov brak sa poznatom modnom dizajnerkom Vericom Rakočević traje već 12 godina, a Veljko otkriva kako njihova… »
„Svesno sam se odrekao potomstva“: Veljko Kuzmančević progovorio o važnoj temi

„Svesno sam se odrekao potomstva“: Veljko Kuzmančević progovorio o važnoj temi

Nova pre 3 dana
Kompozitor Veljko Kuzmančević godinama je u braku sa modnom kreatorkom Vericom Rakočević, koja je od njega starija 35 godina. Njihova ljubav od samog početka privlači pažnju javnosti, prvenstveno zbog razlike u godinama, ali Veljko se na komentare i… »
Zaljubio se u 35 godina stariju ženu i odrekao se potomstva! Godinama su pričali da ga ona izdržava, on sad otkrio detalje o…

Zaljubio se u 35 godina stariju ženu i odrekao se potomstva! Godinama su pričali da ga ona izdržava, on sad otkrio detalje o…

Kurir pre 3 dana
Veljko Kuzmančević u skladnom je braku sa 35 godina starijom modnom kreatorkom Vericom Rakočević. Iako su njihov odnos od samog početka pratili brojni komentari na račun razlike u godinama, Veljko se na njih nikada nije osvrtao. Ipak, jedna od tema koja… »
Oženio je 35 godina stariju ženu i odrekao se potomstva, sad progovorio o svemu: "Svesno sam to uradio"

Oženio je 35 godina stariju ženu i odrekao se potomstva, sad progovorio o svemu: "Svesno sam to uradio"

Blic pre 3 dana
On je javno objavio odluku da ne želi da postane roditelj, ističući odgovornost koju takva odluka nosi. Izražava stav da su međuljudski odnosi danas drugačiji nego u prošlim generacijama. Veljko Kuzmančević u skladnom je braku sa 35 godina starijom… »

Vesti dana »