Povezane vesti

Tramp: Moju moć ograničava samo sopstveni moral, međunarodno pravo mi nije potrebno

Tramp: Moju moć ograničava samo sopstveni moral, međunarodno pravo mi nije potrebno

Euronews pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da su njegova ovlašćenja kao vrhovnog komandanta oružanih snaga SAD ograničena isključivo njegovim "ličnim moralom", odbacivši međunarodno pravo, dodajući da pitanje preuzimanje Grenlanda ili očuvanje NATO-a… »
Tramp: Moju moć ograničava samo sopstveni moral

Tramp: Moju moć ograničava samo sopstveni moral

Newsmax Balkans pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da su njegova ovlašćenja kao vrhovnog komandanta oružanih snaga SAD ograničena isključivo njegovim "ličnim moralom", odbacivši međunarodno pravo. Tramp je dodao da pitanje preuzimanje Grenlanda ili očuvanje NATO… »
Tramp: Može da me zaustavi samo moj razum, nije mi potrebno međunarodno pravo

Tramp: Može da me zaustavi samo moj razum, nije mi potrebno međunarodno pravo

Sputnik pre 2 dana
Jedini ograničavajući faktor kada su u pitanju moja ovlašćenja kao vrhovnog komandanta su moji lični moralno-etički principi, rekao je predsednik SAD Donald Tramp. Nije mi potrebno međunarodno pravo, ne želim da naudim ljudima, dodao je američki… »
Tramp: Međunarodno pravo mi nije potrebno, NATO je bez SAD suštinski beskoristan

Tramp: Međunarodno pravo mi nije potrebno, NATO je bez SAD suštinski beskoristan

RTS pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da su njegova ovlašćenja kao vrhovnog komandanta oružanih snaga SAD ograničena isključivo njegovim "ličnim moralom", odbacivši međunarodno pravo, dodajući da pitanje preuzimanje Grenlanda ili očuvanje NATO-a "možda… »
A međunarodno pravo? Tramp o preuzimanju Grenlanda: Moju moć ograničava isključivo lični moral. Američki predsednik poslao…

A međunarodno pravo? Tramp o preuzimanju Grenlanda: Moju moć ograničava isključivo lični moral. Američki predsednik poslao…

Dnevnik pre 2 dana
VAŠINGTON: Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da su njegova ovlašćenja kao vrhovnog komandanta oružanih snaga SAD ograničena isključivo njegovim "ličnim moralom", odbacivši međunarodno pravo, dodajući da pitanje preuzimanje Grenlanda ili… »
Tramp otkrio šta zaustavlja njegovu moć

Tramp otkrio šta zaustavlja njegovu moć

B92 pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da su njegova ovlašćenja kao vrhovnog komandanta oružanih snaga SAD ograničena isključivo njegovim "ličnim moralom", odbacivši međunarodno pravo, dodajući da pitanje preuzimanje Grenlanda ili očuvanje NATO-a… »
Tramp: Ne treba mi međunarodno pravo

Tramp: Ne treba mi međunarodno pravo

Politika pre 2 dana
Tramp izjavio je da je njegova moć kao vrhovnog komandanta ograničena samo njegovim „sopstvenim moralom“. Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da je njegova moć kao vrhovnog komandanta ograničena samo njegovim „sopstvenim moralom“, zanemarujući… »
Moju moć ograničava samo... Tramp: NATO bez Amerike je beskoristan

Moju moć ograničava samo... Tramp: NATO bez Amerike je beskoristan

Večernje novosti pre 2 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izjavio je danas da su njegova ovlašćenja kao vrhovnog komandanta oružanih snaga SAD ograničena isključivo njegovim "ličnim moralom", odbacivši međunarodno pravo, dodajući da pitanje preuzimanje Grenlanda ili očuvanje NATO-a… »

Vesti dana »