Povezane vesti

Kuba i Iran pred kolapsom Tramp: "Udarićemo snažno kao nastave sa nasiljem nad demonstrantima"

Kuba i Iran pred kolapsom Tramp: "Udarićemo snažno kao nastave sa nasiljem nad demonstrantima"

Večernje novosti pre 4 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izjavio je danas se Iran nalazi u ozbiljnoj političkoj i ekonomskoj krizi, upozorivši da će SAD "udariti veoma snažno" ukoliko iranske vlasti nastave nasilje nad demonstrantima, dodajući da je Kuba sada bliža kolapsu nego… »
Tramp: Kuba i Iran pred kolapsom, Si neće preuzeti Tajvan dok sam ja predsednik SAD

Tramp: Kuba i Iran pred kolapsom, Si neće preuzeti Tajvan dok sam ja predsednik SAD

Euronews pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas se Iran nalazi u ozbiljnoj političkoj i ekonomskoj krizi, upozorivši da će SAD "udariti veoma snažno" ukoliko iranske vlasti nastave nasilje nad demonstrantima, dodajući da je Kuba sada bliža kolapsu nego… »
Tramp žestoko zapretio Iranu! Dok ta zemlja gori, on poručuje "Platićete paklenu cenu" - izjava koja pokazuje da je Amerika…

Tramp žestoko zapretio Iranu! Dok ta zemlja gori, on poručuje "Platićete paklenu cenu" - izjava koja pokazuje da je Amerika…

Kurir pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas se Iran nalazi u ozbiljnoj političkoj i ekonomskoj krizi, upozorivši da će SAD "udariti veoma snažno" ukoliko iranske vlasti nastave nasilje nad demonstrantima. On je u razgovoru za radio-emisiju američkog… »
"Platiće paklenu cenu": Tramp ponovo zapretio Iranu

"Platiće paklenu cenu": Tramp ponovo zapretio Iranu

Mondo pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas se Iran nalazi u ozbiljnoj političkoj i ekonomskoj krizi, upozorivši da će SAD "udariti veoma snažno" ukoliko iranske vlasti nastave nasilje nad demonstrantima. On je u razgovoru za radio-emisiju američkog… »
Tramp zapretio Iranu paklom! "Ako počnu da ubijaju ljude, mi ćemo ih veoma snažno udariti!"

Tramp zapretio Iranu paklom! "Ako počnu da ubijaju ljude, mi ćemo ih veoma snažno udariti!"

Telegraf pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp ponovo je zapretio odmazdom Iranu ukoliko Islamska republika bude ubijala demonstrante koji u velikom broju već dve nedelje izlaze na ulice da protestuju protiv režima. "Stavio sam im do znanja da, ako počnu da ubijaju ljude… »
Tramp zapretio siju: "Neće preuzeti Tajvan sve dok sam ja predsednik"

Tramp zapretio siju: "Neće preuzeti Tajvan sve dok sam ja predsednik"

Večernje novosti pre 3 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izjavio je danas da kineski predsednik Si Đinping neće preduzimati akcije protiv kineskog regiona Tajvana dok je on predsednik SAD. Foto AP/Alex Brandon Govoreći o Kini, Tramp je naveo da je razgovarao sa predsednikom te… »

Vesti dana »