Povezane vesti
Kuba i Iran pred kolapsom Tramp: "Udarićemo snažno kao nastave sa nasiljem nad demonstrantima"
Večernje novosti pre 4 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izjavio je danas se Iran nalazi u ozbiljnoj političkoj i ekonomskoj krizi, upozorivši da će SAD "udariti veoma snažno" ukoliko iranske vlasti nastave nasilje nad demonstrantima, dodajući da je Kuba sada bliža kolapsu nego… »
Tramp: Kuba i Iran pred kolapsom, Si neće preuzeti Tajvan dok sam ja predsednik SAD
Euronews pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas se Iran nalazi u ozbiljnoj političkoj i ekonomskoj krizi, upozorivši da će SAD "udariti veoma snažno" ukoliko iranske vlasti nastave nasilje nad demonstrantima, dodajući da je Kuba sada bliža kolapsu nego… »
Tramp žestoko zapretio Iranu! Dok ta zemlja gori, on poručuje "Platićete paklenu cenu" - izjava koja pokazuje da je Amerika…
Kurir pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas se Iran nalazi u ozbiljnoj političkoj i ekonomskoj krizi, upozorivši da će SAD "udariti veoma snažno" ukoliko iranske vlasti nastave nasilje nad demonstrantima. On je u razgovoru za radio-emisiju američkog… »
"Platiće paklenu cenu": Tramp ponovo zapretio Iranu
Mondo pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas se Iran nalazi u ozbiljnoj političkoj i ekonomskoj krizi, upozorivši da će SAD "udariti veoma snažno" ukoliko iranske vlasti nastave nasilje nad demonstrantima. On je u razgovoru za radio-emisiju američkog… »
Tramp zapretio Iranu paklom! "Ako počnu da ubijaju ljude, mi ćemo ih veoma snažno udariti!"
Telegraf pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp ponovo je zapretio odmazdom Iranu ukoliko Islamska republika bude ubijala demonstrante koji u velikom broju već dve nedelje izlaze na ulice da protestuju protiv režima. "Stavio sam im do znanja da, ako počnu da ubijaju ljude… »
Tramp zapretio siju: "Neće preuzeti Tajvan sve dok sam ja predsednik"
Večernje novosti pre 3 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izjavio je danas da kineski predsednik Si Đinping neće preduzimati akcije protiv kineskog regiona Tajvana dok je on predsednik SAD. Foto AP/Alex Brandon Govoreći o Kini, Tramp je naveo da je razgovarao sa predsednikom te… »