Povezane vesti
"Umro mi je na rukama": Bolna ispovest bivšeg igrača Zvezde o smrti igrača kojeg Marakana ne sme da zaboravi
Telegraf 08.01.2026
FK Crvena zvezda i Mozzart su u zajedničkoj saradnji napravili dokumentarni film o tituli koju su crveno-beli osvojili u sezoni 2013/14, kada se posle sedam godina titula vratila na Marakanu. Bili su tada Zvezda i Partizan po prvi put u istoriji… »
Kako je kaciga srušila Partizan?
Sportske.net 08.01.2026
Iako je samo nekoliko dana pred 145. "večiti derbi" Miloš Ninković doživeo povredu glave, želeo je da nastupa na "Marakani" protiv Partizana i ispostaviće se da je njegov boravak na terenu umnogome i zaslužan za minimalnu pobedu Crvene zvezde. Bila je to… »
Vesti dana »
"Neću biti drugi Orban": Euronews u Budimpšeti posle izbora - sledi novi kurs ka EU, ali i nastavak saradnje sa Moskvom
Euronews pre 1 satjoš 39 povezanih
Rusija vreba, a Evropa ostavljena na cedilu: Tramp želi da kazni saveznike - ima 5 načina kako bi mogao da uništi NATO
Blic pre 44 minutajoš 111 povezana
Vučić o porazu Orbana u Mađarskoj: Zna se ko je moj prijatelj i ja ga se ne odričem ni u dobru ni u zlu
Euronews pre 34 minutajoš 233 povezane
AMSS: Putnički automobili na prelazima Preševo i Sremska Rača oko pola sata
Serbian News Media pre 2 satajoš 22 povezane
Zvezda se igrala vatrom, ali fokus je bio na drugoj utakmici: Obradović odmah upozorio – sledeći meč je “život ili ništa”!
Hot sport pre 34 minutajoš 26 povezanih