Povezane vesti
Kim Džong Un pisao Putinu: "Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku"
Newsmax Balkans pre 24 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un je u pismu predsedniku Rusije Vladimiru Putinu poručio da će bezuslovno i trajno poštovati njegovu politiku. "Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku i odluke i spreman sam da uvek budem uz vas, radi… »
Kim Džong Un poslao „dirljivo“ pismo Putinu: „Uvek ću biti uz vas“
Nova pre 23 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un je danas u pismu predsedniku Rusije Vladimiru Putinu poručio da će bezuslovno i trajno poštovati njegovu politiku. „Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku i odluke i spreman sam da uvek budem uz vas, radi… »
Kim Džong Un: Bezuslovno poštovanje Putina
Vesti online pre 23 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un je danas u pismu predsedniku Rusije Vladimiru Putinu poručio da će bezuslovno i trajno poštovati njegovu politiku. “Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku i odluke i spreman sam da uvek budem uz vas, radi… »
Kim Džong Un poslao moćnu poruku Kremlju
B92 pre 23 dana
Lider Severne Koreje Kim Džong Un uputio je pismo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu u kojem je izrazio bezuslovnu i trajnu podršku njegovoj politici, prenela je severnokorejska državna agencija KCNA. Lider Severne Koreje Kim Džong Un izrazio je… »
Vesti dana »
Studenti i građani Niša obeležili 15 meseci od pada nadstrešnice: „Tražimo pravdu za nastradale“
Serbian News Media pre 45 minutajoš 21 povezana
Sofronijević: Stiglo skoro milion i po prijava za upis prava svojine, produžetka roka neće biti
Nedeljnik pre 3 satajoš 18 povezanih
Zelenski: Novi krug trilateralnih pregovora o završetku rata 4. i 5. februara
Politika pre 10 minutajoš 19 povezanih