Povezane vesti

Kim Džong Un pisao Putinu: "Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku"

Kim Džong Un pisao Putinu: "Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku"

Newsmax Balkans pre 24 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un je u pismu predsedniku Rusije Vladimiru Putinu poručio da će bezuslovno i trajno poštovati njegovu politiku. "Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku i odluke i spreman sam da uvek budem uz vas, radi… »
Kim Džong Un poslao „dirljivo“ pismo Putinu: „Uvek ću biti uz vas“

Kim Džong Un poslao „dirljivo“ pismo Putinu: „Uvek ću biti uz vas“

Nova pre 23 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un je danas u pismu predsedniku Rusije Vladimiru Putinu poručio da će bezuslovno i trajno poštovati njegovu politiku. „Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku i odluke i spreman sam da uvek budem uz vas, radi… »
Kim Džong Un: Bezuslovno poštovanje Putina

Kim Džong Un: Bezuslovno poštovanje Putina

Vesti online pre 23 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un je danas u pismu predsedniku Rusije Vladimiru Putinu poručio da će bezuslovno i trajno poštovati njegovu politiku. “Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku i odluke i spreman sam da uvek budem uz vas, radi… »
Kim Džong Un poslao moćnu poruku Kremlju

Kim Džong Un poslao moćnu poruku Kremlju

B92 pre 23 dana
Lider Severne Koreje Kim Džong Un uputio je pismo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu u kojem je izrazio bezuslovnu i trajnu podršku njegovoj politici, prenela je severnokorejska državna agencija KCNA. Lider Severne Koreje Kim Džong Un izrazio je… »

Vesti dana »