Povezane vesti

Kim Džong Un pisao Putinu: "Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku"

Kim Džong Un pisao Putinu: "Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku"

Newsmax Balkans pre 2 dana
Severnokorejski lider Kim Džong Un je u pismu predsedniku Rusije Vladimiru Putinu poručio da će bezuslovno i trajno poštovati njegovu politiku. "Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku i odluke i spreman sam da uvek budem uz vas, radi… »
Kim Džong Un poslao „dirljivo“ pismo Putinu: „Uvek ću biti uz vas“

Kim Džong Un poslao „dirljivo“ pismo Putinu: „Uvek ću biti uz vas“

Nova pre 1 dan
Severnokorejski lider Kim Džong Un je danas u pismu predsedniku Rusije Vladimiru Putinu poručio da će bezuslovno i trajno poštovati njegovu politiku. „Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku i odluke i spreman sam da uvek budem uz vas, radi… »
Kim Džong Un: Bezuslovno poštovanje Putina

Kim Džong Un: Bezuslovno poštovanje Putina

Vesti online pre 1 dan
Severnokorejski lider Kim Džong Un je danas u pismu predsedniku Rusije Vladimiru Putinu poručio da će bezuslovno i trajno poštovati njegovu politiku. “Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku i odluke i spreman sam da uvek budem uz vas, radi… »
Kim Džong Un poslao moćnu poruku Kremlju

Kim Džong Un poslao moćnu poruku Kremlju

B92 pre 1 dan
Lider Severne Koreje Kim Džong Un uputio je pismo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu u kojem je izrazio bezuslovnu i trajnu podršku njegovoj politici, prenela je severnokorejska državna agencija KCNA. Lider Severne Koreje Kim Džong Un izrazio je… »

Vesti dana »