Povezane vesti
Kim Džong Un pisao Putinu: "Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku"
Newsmax Balkans 08.01.2026
Severnokorejski lider Kim Džong Un je u pismu predsedniku Rusije Vladimiru Putinu poručio da će bezuslovno i trajno poštovati njegovu politiku. "Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku i odluke i spreman sam da uvek budem uz vas, radi… »
Kim Džong Un poslao „dirljivo“ pismo Putinu: „Uvek ću biti uz vas“
Nova 08.01.2026
Severnokorejski lider Kim Džong Un je danas u pismu predsedniku Rusije Vladimiru Putinu poručio da će bezuslovno i trajno poštovati njegovu politiku. „Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku i odluke i spreman sam da uvek budem uz vas, radi… »
Kim Džong Un: Bezuslovno poštovanje Putina
Vesti online 08.01.2026
Severnokorejski lider Kim Džong Un je danas u pismu predsedniku Rusije Vladimiru Putinu poručio da će bezuslovno i trajno poštovati njegovu politiku. “Bezuslovno ću poštovati i podržavati vašu politiku i odluke i spreman sam da uvek budem uz vas, radi… »
Kim Džong Un poslao moćnu poruku Kremlju
B92 08.01.2026
Lider Severne Koreje Kim Džong Un uputio je pismo ruskom predsedniku Vladimiru Putinu u kojem je izrazio bezuslovnu i trajnu podršku njegovoj politici, prenela je severnokorejska državna agencija KCNA. Lider Severne Koreje Kim Džong Un izrazio je… »
Vesti dana »
Zora Dobričanin: Istinu o "Ribnikaru" možemo dobiti ako se pokrene istraga u vezi sa terorizmom
Euronews pre 36 minutajoš 79 povezanih
Saobraćajci za četiri dana uhvatili 1.239 pijanih i 35 drogiranih vozača: MUP saopštio rezultate pojačane kontrole
Nova pre 26 minutajoš 29 povezanih
'Brod smrti': Šta je hantavirus potvrđen na kruzeru u Atlantskom okeanu
BBC News pre 41 minutajoš 32 povezane
Sukob na Bliskom istoku: Vojska SAD tvrdi da su njihovi brodivi prošli korz Ormuz, Iran da su progođeni
Večernje novosti pre 6 minutajoš 45 povezanih