Povezane vesti
Kad nema tema, Ataman se sam snađe: Ne vole me jer sam Turčin
Sport klub 09.01.2026
Panatinaikos je u četvrtak uveče na svom parketu pobedio Virtus (84:71), a Ergin Ataman je i posle ove pobede našao način da sebe stavi u prvi plan. Nije bilo dovoljno da se razgovara samo o utakmici na konferenciji za medije. Ataman je došao spreman da… »
Ataman progovorio o napadima navijača na njega, otkrio kakve poruke je dobijao
Nova 09.01.2026
Ergin Ataman, trener košarkaša Panatinaikosa, održao je burnu konferenciju za medije nakon pobede protiv Virtusa u Atini (84:71). Panatinaikos je tom pobedom u petak prekinuo niz od dva uzastopna poraza u Evroligi, a Ataman je posle meča govorio o tome… »
Ataman poludeo dok se priča da ga menja Obradović: "To je zato što sam Turčin, zar ne?"
Mondo 09.01.2026
Sve su jače glasine da bi Željko Obradović na kraju sezone trebalo da nasledi Ergina Atamana u Panatinaikosu, a čini se da se takav plan dopada i navijačima "zelenih" jer su zbog toga na društvenim mrežama počeli kampanju protiv aktuelnog trenera. To je… »
"Napadaju me jer sam Turčin! Slali su mi poruke..." Ergin Ataman zagrmeo kao nikada do sada: Stao pred kamere, pa digao glas i…
Kurir 09.01.2026
Košarkaši Panatinaikosa savladali su Virtus rezultatom 84:71 i prekinuli su neuspešan niz od dva vezana poraza u Evroligi, a trener grčkog velikana, Ergin Ataman, održao je burnu konferenciju za medije posle ove utakmice. Ataman je ogolio dušu, a otkrio… »
Vesti dana »
"Tramp je osetio..." Bela kuća se oglasila o napadu na Iran: "Birao da li će ukloniti pretnju ili čekati da nas napadnu"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Verenica Marka Đokovića podelila prvu sliku bebe. Neodoljiv prizor iz njihovog doma u Španiji raznežio sve: "Besane noći"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
(Video) Šokantni gubici, SAD na kolenima?! Za četiri dana rata Iran uništio američku opremu vrednu dve milijarde dolara i sravnio moćne baze
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Veliko slavlje u porodičnom domu Saše Popovića: Suzanin sin puca od sreće zbog rođenja ćerke: "Osećaj je odličan", folker došao prvi na slavlje (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Kokain u ambasadi Srbije je „katastrofa za našu diplomatiju“: Da li će se JTOK uključiti u crnogorsku istragu?
Danas pre 3 satajoš 1 povezana