Povezane vesti
Kad nema tema, Ataman se sam snađe: Ne vole me jer sam Turčin
Sport klub pre 23 dana
Panatinaikos je u četvrtak uveče na svom parketu pobedio Virtus (84:71), a Ergin Ataman je i posle ove pobede našao način da sebe stavi u prvi plan. Nije bilo dovoljno da se razgovara samo o utakmici na konferenciji za medije. Ataman je došao spreman da… »
Ataman progovorio o napadima navijača na njega, otkrio kakve poruke je dobijao
Nova pre 23 dana
Ergin Ataman, trener košarkaša Panatinaikosa, održao je burnu konferenciju za medije nakon pobede protiv Virtusa u Atini (84:71). Panatinaikos je tom pobedom u petak prekinuo niz od dva uzastopna poraza u Evroligi, a Ataman je posle meča govorio o tome… »
Ataman poludeo dok se priča da ga menja Obradović: "To je zato što sam Turčin, zar ne?"
Mondo pre 23 dana
Sve su jače glasine da bi Željko Obradović na kraju sezone trebalo da nasledi Ergina Atamana u Panatinaikosu, a čini se da se takav plan dopada i navijačima "zelenih" jer su zbog toga na društvenim mrežama počeli kampanju protiv aktuelnog trenera. To je… »
"Napadaju me jer sam Turčin! Slali su mi poruke..." Ergin Ataman zagrmeo kao nikada do sada: Stao pred kamere, pa digao glas i…
Kurir pre 23 dana
Košarkaši Panatinaikosa savladali su Virtus rezultatom 84:71 i prekinuli su neuspešan niz od dva vezana poraza u Evroligi, a trener grčkog velikana, Ergin Ataman, održao je burnu konferenciju za medije posle ove utakmice. Ataman je ogolio dušu, a otkrio… »
Vesti dana »
Otkazan svečani doček rukometaša, Grad Zagreb odbio nastup Tompsona
Beta pre 17 minutajoš 43 povezane
15 meseci od pada nadstrešnice – niški studenti zahtevaju odgovornost, nezavisno pravosuđe i pravdu za 16 ubijenih
Južne vesti pre 9 satijoš 24 povezane
Poruka Đokovića građanima Srbije: Pravda i istina uvek pobede, neka istraju
Ozon press pre 6 satijoš 75 povezanih
Vremenska prognoza i uslovi saobraćaja u Srbiji početkom februara 2026.
Naslovi.ai pre 27 minutajoš 33 povezane