Povezane vesti

"Namam živaca da vam čačkam uši" Ceca i Mili se žestoko posvađali! Pevačica pobesnela: Nisi imao ni gitaru kad sam te pokupila…

"Namam živaca da vam čačkam uši" Ceca i Mili se žestoko posvađali! Pevačica pobesnela: Nisi imao ni gitaru kad sam te pokupila…

Kurir pre 1 dan
Između Svetlana Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija u " Zvezdama Granda" došlo je do verbalnog sukoba pred kamerama. Naime, tenzija je počela kada je Ceca izrazila frustraciju zbog dinamike u žiriju, izjavivši da više nema živaca za svađe. Ova… »
Ceca i Mili se žestoko sukobili, pale teške reči: Pevačica pobesnela: "Nisi imao ni gitaru kad sam te pokupila sa Marinom"

Ceca i Mili se žestoko sukobili, pale teške reči: Pevačica pobesnela: "Nisi imao ni gitaru kad sam te pokupila sa Marinom"

Blic pre 2 dana
Sukob je eskalirao nakon što je Ceca izrazila nezadovoljstvo dinamikom u žiriju i gubitkom strpljenja. Ceca se odlučno odbranila, navodeći svoje uspehe pre njihovog profesionalnog odnosa. Između Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija u "Zvezdama… »

Vesti dana »