Повезане вести
Трамп најавио посету опозиционе лидерке из Венецуеле Марије Корине Мачадо
РТВ 09.01.2026
ВАШИНГТОН - Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп најавио је да ће лидерка венецуеланске опозиције Марија Корина Мачадо посетити Вашингтон следеће недеље. "Мислим да долази следеће недеље, и радујем се што ћу је… »
Мадурова ривалка иде код Трампа
Б92 09.01.2026
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп најавио је да ће лидерка венецуеланске опозиције Марија Корина Мачадо посетити Вашингтон следеће недеље. "Мислим да долази следеће недеље, и радујем се што ћу је поздравити"… »
Трамп се састаје са лидерком венецуеланске опозиције: Радујем се што ћу је поздравити
Вечерње новости 09.01.2026
ПРЕДСЕДНИК Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп најавио је да ће лидерка венецуеланске опозиције Марија Корина Мачадо посетити Вашингтон следеће недеље. Фото: АП Пхото/Алекс Брандон - Мислим да долази следеће недеље, и… »
Вести дана »
Апелациони суд у Новом Саду потврдио оптужницу против оптужених у случају "Надстрешница"
Телеграф пре 1 данјош 40 повезаних
Вучић на свечаној вечери поводом националног празника Француске коју је приредио Макрон: "За Србију битно да буде присутна"
Нова пре 1 сатјош 35 повезаних
Трамп наредио нову серију напада на Иран: Најављује жестоке ударе и слабљење непријатеља
Мондо пре 1 данјош 33 повезане
Држава обећава надокнаду штете уз строге казне за непоштовање мера против куге свиња
Наслови.аи пре 4 сатијош 37 повезаних
Гламочић: „Појачане мере против афричке куге свиња у 6 управних округа“
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 29 повезаних