Povezane vesti
Tramp najavio posetu opozicione liderke iz Venecuele Marije Korine Mačado
RTV 09.01.2026
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp najavio je da će liderka venecuelanske opozicije Marija Korina Mačado posetiti Vašington sledeće nedelje. "Mislim da dolazi sledeće nedelje, i radujem se što ću je pozdraviti", rekao je… »
Madurova rivalka ide kod Trampa
B92 09.01.2026
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp najavio je da će liderka venecuelanske opozicije Marija Korina Mačado posetiti Vašington sledeće nedelje. "Mislim da dolazi sledeće nedelje, i radujem se što ću je pozdraviti", rekao je Tramp u… »
Tramp se sastaje sa liderkom venecuelanske opozicije: Radujem se što ću je pozdraviti
Večernje novosti 09.01.2026
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp najavio je da će liderka venecuelanske opozicije Marija Korina Mačado posetiti Vašington sledeće nedelje. Foto: AP Photo/Alex Brandon - Mislim da dolazi sledeće nedelje, i radujem se što ću je… »
Vesti dana »
Državljani Hrvatske i BiH uhapšeni zbog krađe u Beogradu: Policajac ih uhvatio na delu
N1 Info pre 2 satajoš 26 povezanih
Poplave u Nepalu – broj poginulih porastao na 579, čak 1.924 osobe se vode kao nestale
RTS pre 2 satajoš 34 povezane
Sofronijević: Izdato 368.578 potvrda u okviru zakona „Svoj na svome“, u obradi 97.865
Newsmax Balkans pre 21 minutajoš 32 povezane
Štab za vanredne situacije Bele Crkve: Požar još aktivan, situacija mirna i stabilna
Euronews pre 1 satjoš 95 povezanih