Povezane vesti
Tramp najavio posetu opozicione liderke iz Venecuele Marije Korine Mačado
RTV pre 23 dana
VAŠINGTON - Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp najavio je da će liderka venecuelanske opozicije Marija Korina Mačado posetiti Vašington sledeće nedelje. "Mislim da dolazi sledeće nedelje, i radujem se što ću je pozdraviti", rekao je… »
Madurova rivalka ide kod Trampa
B92 pre 23 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp najavio je da će liderka venecuelanske opozicije Marija Korina Mačado posetiti Vašington sledeće nedelje. "Mislim da dolazi sledeće nedelje, i radujem se što ću je pozdraviti", rekao je Tramp u… »
Tramp se sastaje sa liderkom venecuelanske opozicije: Radujem se što ću je pozdraviti
Večernje novosti pre 23 dana
PREDSEDNIK Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp najavio je da će liderka venecuelanske opozicije Marija Korina Mačado posetiti Vašington sledeće nedelje. Foto: AP Photo/Alex Brandon - Mislim da dolazi sledeće nedelje, i radujem se što ću je… »
Vesti dana »
Opšta tuča i horor u Nišu! Napadnuti navijači Partizana, frka na ulici - snimak sa lica mesta! (video)
Kurir pre 36 minutajoš 36 povezanih
Studenti u blokadi šetnjom obeležili Dan grada i 15 meseci od pada nadstrešnice u Novom Sadu (foto)
Blic pre 3 satajoš 24 povezane
Zelenski: Novi krug trilateralnih pregovora Ukrajine, SAD i Rusije 4. i 5. februara u Abu Dabiju
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 25 povezanih
Đoković bez 25. grend slem titule, Alkaraz ispisao istoriju na Australijan openu
BBC News pre 2 satajoš 79 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak 2. februar: Sutra oblačno i hladno, tokom dana razvedravanje
Beta pre 5 satijoš 21 povezana