Povezane vesti

Trump oprezan prema protestima u Iranu, upozorava na teške posljedice

Trump oprezan prema protestima u Iranu, upozorava na teške posljedice

Slobodna Evropa pre 2 dana
Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država(SAD), Donald Trump oprezno se odnosi prema pitanju masovnih protesta u Iranu, piše Reuters, dok američki izvještaji procjenjuju da nemiri možda nisu dovoljno jaki da ugroze vlast klerikalnog režima u Teheranu… »
Tramp: Pratimo situaciju u Iranu, ako počnu da ubijaju ljude udarićemo snažno

Tramp: Pratimo situaciju u Iranu, ako počnu da ubijaju ljude udarićemo snažno

Euronews pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da Sjedinjene Američke Države pažljivo prate situaciju sa protestima u Iranu, kao i da će SAD "snažno udariti" ukoliko vlasti te zemlje počnu da ubijaju učesnike protesta. Tramp je nakon sastanka sa… »
"Ako počnu da ubijaju demonstrante - udarićemo snažno"

"Ako počnu da ubijaju demonstrante - udarićemo snažno"

B92 pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp zapretio je oštrom odmazdom Iranu ukoliko vlasti te zemlje nastave nasilno gušenje protesta, poručivši da će SAD "udariti veoma snažno" ako demonstranti budu ubijani. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da… »
Tramp: Pratimo situaciju u Iranu, ako počnu da ubijaju ljude, udarićemo snažno

Tramp: Pratimo situaciju u Iranu, ako počnu da ubijaju ljude, udarićemo snažno

Politika pre 2 dana
Dodao je da ta najava ne znači „čizme na terenu”, odnosno ulazak američkih kopnenih trupa u Iran. VAŠINGTON - Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da Sjedinjene Američke Države pažljivo prate situaciju sa protestima u Iranu, kao i da će SAD… »
Tramp: Kuba i Iran pred kolapsom, Si neće preuzeti Tajvan dok sam ja predsednik

NIN pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da se Iran nalazi u ozbiljnoj političkoj i ekonomskoj krizi, upozorivši da će SAD "udariti veoma snažno" ukoliko iranske vlasti nastave nasilje nad demonstrantima, dodajući da je Kuba sada bliža kolapsu nego ikada… »

Euronews pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je sinoć se Iran nalazi u ozbiljnoj političkoj i ekonomskoj krizi, upozorivši da će SAD "udariti veoma snažno" ukoliko iranske vlasti nastave nasilje nad demonstrantima, dodajući da je Kuba sada bliža kolapsu nego… »
Brutalna pretnja Donalda Trampa: Udarićemo ih veoma žestoko

Brutalna pretnja Donalda Trampa: Udarićemo ih veoma žestoko

B92 pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio sinoć da se Iran nalazi u ozbiljnoj političkoj i ekonomskoj krizi, upozorivši da će SAD "udariti veoma snažno" ukoliko iranske vlasti nastave nasilje nad demonstrantima. Zatim je dodao i da je Kuba sada bliža kolapsu… »
"Kuba visi o koncu" Tramp: Mislim da su sada veoma blizu kraja

"Kuba visi o koncu" Tramp: Mislim da su sada veoma blizu kraja

Večernje novosti pre 3 dana
PREDSEDNIK SAD Donald Tramp izjavio je sinoć se Iran nalazi u ozbiljnoj političkoj i ekonomskoj krizi, upozorivši da će SAD "udariti veoma snažno" ukoliko iranske vlasti nastave nasilje nad demonstrantima, dodajući da je Kuba sada bliža kolapsu nego… »
Tramp tvrdi da su dve države pred kolapsom: "Si Đinping neće preuzeti Tajvan dok sam ja predsednik"

Tramp tvrdi da su dve države pred kolapsom: "Si Đinping neće preuzeti Tajvan dok sam ja predsednik"

Telegraf pre 3 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je sinoć se Iran nalazi u ozbiljnoj političkoj i ekonomskoj krizi, upozorivši da će SAD "udariti veoma snažno" ukoliko iranske vlasti nastave nasilje nad demonstrantima, dodajući da je Kuba sada bliža kolapsu nego… »

Vesti dana »