Povezane vesti

Ćabi Alonso osudio Simeonea: "Neke stvari prelaze granicu!"

Ćabi Alonso osudio Simeonea: "Neke stvari prelaze granicu!"

Sportske.net pre 2 dana
Situacija koja je ostavila veliki utisak na sve tokom meča Atletiko Madrida i Real Madrida u okviru polufinala Super kupa Španije jeste sukob Vinisijusa, fudbalera Real Madrida, i Dijega Simeonea, trenera Atletiko Madrida. Uzavrela južnoamerička krv i… »
Vinisijus udario Simeona gde najviše boli: Opet je izgubio

Vinisijus udario Simeona gde najviše boli: Opet je izgubio

Sport klub pre 2 dana
Rivali u "madriljenju" Real i Atletiko igrali su utakmicu španskog Super kupa van prestonice, odnosno u saudijskoj Džedi, a "kraljevski" klub je zakazao finale s Barselonom pobedom 2:1 (1:0). Šef stručnog štaba Atletika Dijego Simeone imao je „poruku“ za… »
Simeone dobacivao Brazilcu: "Vini, Florentino će te oterati!"

Simeone dobacivao Brazilcu: "Vini, Florentino će te oterati!"

Sportske.net pre 2 dana
Atletiko Madrid je ispao iz Super kupa Španije, Real Madrid će igrati u finalu pošto je bio bolji rezultatom 2:1 i to protiv Barselone koja je lagano savladala Bilbao sa 5:0 u prvom polufinalu. Detalj koji je obeležio ovaj susret bio je razgovor Dijega… »
"Dobro me slušaj, oteraće te iz Reala": Simeone ceo meč provocirao Vinisijusa, ovaj mu odgovorio

"Dobro me slušaj, oteraće te iz Reala": Simeone ceo meč provocirao Vinisijusa, ovaj mu odgovorio

Mondo pre 2 dana
Real Madrid i Barselona opet će se boriti za trofej Superkupa Španije u Džedi. Barselone ja u sredu razbila Atletik Bilbao (5:0), dok je Real Madrid u znatno neizvesnijoj utakmici bio bolji od Atletiko Madrida (2:1) koju je obeležio i veliki incident u… »

Vesti dana »