Povezane vesti

Ovako se hana ikodinović slagala sa bivšim muževima Nataše Bekvalac: Pevačica otkrila sve o njihovom odnosu: "Štitila me je…

Ovako se hana ikodinović slagala sa bivšim muževima Nataše Bekvalac: Pevačica otkrila sve o njihovom odnosu: "Štitila me je…

Blic pre 2 dana
Hana i dalje gaji blizak odnos sa jednim od bivših partnera njene majke, Ljubom Jovanovićem. Nataša je otkrila da je želela dete sa Ljubom Pevačica Nataša Bekvalac tri puta se udavala, ali i razvodila. Nataša Bekvalac iz braka sa Danilom Ikodinovićem ima… »
„Hana me je štitila“: Nataša Bekvalac otkrila kakav odnos je imala njena ćerka sa Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem

„Hana me je štitila“: Nataša Bekvalac otkrila kakav odnos je imala njena ćerka sa Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem

Nova pre 2 dana
Popularna pevačica progovorila je o odnosu sa drugim suprugom Ljubom Jovanovićem o kome se ne zna mnogo. Nataša Bekvalac je stariju ćerku Hanu dobila u prvom braku sa Danilom Ikodinovićem, dok je mlađu Katju dobila u trećem sa Lukom Lazukićem. Zbog… »
Natašu pitali kako se Hana osećala dok je živela s Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem: Evo šta je odgovorila

Natašu pitali kako se Hana osećala dok je živela s Ljubom Jovanovićem i Lukom Lazukićem: Evo šta je odgovorila

Telegraf pre 2 dana
"Hana i Danilo su mi to zamerili" Nataša Bekvalac iza sebe ima brakove sa Danilom Ikodinovićem, Ljubomirom Jovanovićem i Lukom Lazukićem. Ćerku Hanu dobila je sa Danilom, pa je, s obzirom na to da je živela sa njom, Hana potom delila isti životni prostor… »
Rodila je svakom mužu po jedno dete, samo njemu nije! Ovo je neostvarena želja Nataše Bekvalac

Rodila je svakom mužu po jedno dete, samo njemu nije! Ovo je neostvarena želja Nataše Bekvalac

Kurir pre 2 dana
Privatni, a naročito ljubavni život Nataše Bekvalac oduvek je intrigirao javnost. Jedna od najpopularnijih domaćih pevačica iza sebe ima tri braka sa nekadašnjim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, zatim sa diretorom SRC Pionirski grad Ljubomirom… »

Vesti dana »