Повезане вести
"Преминуо ми је на рукама": Играли у Звезди, постали кумови у Кини, а онда се догодила трагедија
Мондо 09.01.2026
Горан Гогић био је члан Црвене звезде и помогао јој је да у сезони 2013/14 дође до шампионске титуле. У документарном филму који је Звезда објавила о овој сезони, када се после седам година титула вратила на стадион "Рајко… »
„Умро ми је на рукама“: Емотивна исповест бившег фудбалера Звезде, сломио се док је причао о куму и саиграчу
Нова 09.01.2026
Ђорђе Ракић, бивши нападач Црвене звезде, у емотивној изјави се присетио бившег саиграча и кума, Горана Гогића. Црвена звезда је објавила документарац о титули освојеној 2014. године, која је прекинула шестогодишњу доминацију… »
"Преминуо ми је на рукама! Буквално!" Исповест бившег аса Црвене звезде која тера сузе на очи: "Јако тешка, болна тема... Не…
Курир 09.01.2026
ФК Црвена звезда објавио је документарни филм о сезони 2013/14, када се после седам година титула вратила на Маракану. Говорили су фудбалери који су учествовали у овој титули, а један од њих био је и нападач Ђорђе Ракић. Он је… »
Вести дана »
РХМЗ: Најтоплија Кикинда са 36 степени, најхладније на Копаонику – 21
Спутник пре 9 минутајош 34 повезане
Нападнут теретни брод у Ормузу након најава о поновним ударима Ирана, САД шире поморске путеве
Недељник пре 19 минутајош 51 повезана
Нови биланс: У земљотресима у Венецуели погинуло 920 особа, више од 50.000 несталих
Бета пре 2 сатајош 27 повезаних
Отворена за саобраћај деоница Моравског коридора од Адрана до Прељине - До краја године планиран завршетак целе трасе
Екапија пре 3 сатајош 27 повезаних