Povezane vesti
"Preminuo mi je na rukama": Igrali u Zvezdi, postali kumovi u Kini, a onda se dogodila tragedija
Mondo pre 2 dana
Goran Gogić bio je član Crvene zvezde i pomogao joj je da u sezoni 2013/14 dođe do šampionske titule. U dokumentarnom filmu koji je Zvezda objavila o ovoj sezoni, kada se posle sedam godina titula vratila na stadion "Rajko Mitić", njega se prisetio bivši… »
„Umro mi je na rukama“: Emotivna ispovest bivšeg fudbalera Zvezde, slomio se dok je pričao o kumu i saigraču
Nova pre 2 dana
Đorđe Rakić, bivši napadač Crvene zvezde, u emotivnoj izjavi se prisetio bivšeg saigrača i kuma, Gorana Gogića. Crvena zvezda je objavila dokumentarac o tituli osvojenoj 2014. godine, koja je prekinula šestogodišnju dominaciju Partizana. U drugoj epizodi… »
"Preminuo mi je na rukama! Bukvalno!" Ispovest bivšeg asa Crvene zvezde koja tera suze na oči: "Jako teška, bolna tema... Ne…
Kurir pre 2 dana
FK Crvena zvezda objavio je dokumentarni film o sezoni 2013/14, kada se posle sedam godina titula vratila na Marakanu. Govorili su fudbaleri koji su učestvovali u ovoj tituli, a jedan od njih bio je i napadač Đorđe Rakić. On je otvorio dušu i o tragično… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Ledeni dan u Srbiji: Vanredno u 11 opština, ministarka Sofronijević o kolapsu zbog snega: „Bilo je malo nesnalaženja, ali da ne bi rekla da je bilo ko zakazao“
Nova pre 34 minutajoš 49 povezanih
Iran proglasio trodnevnu nacionalnu žalost zbog poginulih u protestima
Politika pre 1 satjoš 36 povezanih
Ovako će izgledati koordinisani odgovor Evrope trampu na grenlandu: Sprema se misija "Arktički stražar"!
Kurir pre 38 minutajoš 23 povezane