Povezane vesti

Kevin Panter: "Odlazak u Crvenu zvezdu mi je jedna od najboljih odluka u karijeri"

Kevin Panter: "Odlazak u Crvenu zvezdu mi je jedna od najboljih odluka u karijeri"

Sportske.net pre 2 dana
Ove večeri u "Blaugrani" ekipa Barselone ugostiće Partizan, a biće to nova prilika za Kevina Pantera da zaigra protiv bivšeg kluba. Druga je sezona otkako Kevin Panter nastupa u Kataloniji pošto je prethodno bio kapiten Partizana. Davao je celog sebe za… »
Panter o Srbiji: "Niko ne može da kaže da sam lud - Zvezda je napredovala zbog Partizana"

Panter o Srbiji: "Niko ne može da kaže da sam lud - Zvezda je napredovala zbog Partizana"

B92 pre 2 dana
Kevin Panter, košarkaš Barselone dao je opširan intervju o svojoj karijeri i periodu provedenom u Srbiji. Kevin Panter je ostavio dubok trag u srpskoj košarci. Igrao je za Crvenu zvezdu u sezoni 2019/20 i tada uspeo da dobije srpski pasoš. Potom, sezonu… »
Kako će "grobari" reagovati? Kevin Panter: "Odlazak u Zvezdu najbolja odluka u mojoj karijeri"

Kako će "grobari" reagovati? Kevin Panter: "Odlazak u Zvezdu najbolja odluka u mojoj karijeri"

Večernje novosti pre 2 dana
KEVIN Panter govorio je o trenucima koji su oblikovali njegovu karijeru, a dotakao se i boravka u Beogradu, Foto: D. Stjepanović Amerikanac je naglasio da je u Beograd stigao u teškom trenutku, ali da se upravo tu njegova karijera okrenula u pravom… »
Šok za „grobare“: Panter poručio da mu je odlazak u Crvenu zvezdu jedna od najboljih odluka u karijeri!

Šok za „grobare“: Panter poručio da mu je odlazak u Crvenu zvezdu jedna od najboljih odluka u karijeri!

Hot sport pre 2 dana
Bivši kapiten crno-belih je razbesneo „grobare“ Kevin Panter osvrnuo se na ključne beogradske tačke svoje karijere, ističući da bez perioda provedenog u Crvenoj zvezdi i kasnije u Partizanu njegov put u evropskoj košarci ne bi izgledao isto. Amerikanac… »
"Prelazak u Crvenu zvezdu mi je jedna od najboljih odluka u karijeri" Kevin Panter otvorio dušu i sve šokirao priznanjem…

"Prelazak u Crvenu zvezdu mi je jedna od najboljih odluka u karijeri" Kevin Panter otvorio dušu i sve šokirao priznanjem…

Kurir pre 2 dana
Košarkaši Partizana gostovaće Barseloni (petak, 20.30) i biće ovo prilika da protiv crno-belih još jednom zaigra bivši kapiten ovog kluba, Kevin Panter. Uoči meča Barselone i Partizana, Panter je dao intervju za Mozzart sport gde je govorio i o Crvenoj… »

Vesti dana »