Povezane vesti
Miodrag iz Leskovca zapravo nije nestao: Sam se javio policiji i otkrio zašto je otišao od kuće
Glas juga pre 2 dana
Prema nezvaničnim saznanjima, Jovanović je policiji izjavio da nije nestao, već da je svojevoljno napustio porodični dom zbog narušenih porodičnih odnosa. Kako je naveo, odlazak je bio svesna odluka, bez namere da se njegov nestanak prijavljuje nadležnim… »
Nestao Miodrag (33) iz Leskovca: Posle ručka sa decom izašao iz kuće, ženi poslao jednu poruku i ugasio telefon, već 12 dana…
Blic pre 2 dana
Slučaj je prijavljen policiji Miodrag Jovanović je u trenutku nestanka na sebi imao crnu trenerku, crnu jaknu i crne patike. Miodrag J. (33) iz Leskovca nestao je 27. decembra 2025. godine, potvrdila je njegova supruga Milica. Najveseliji hrišćanski… »
Miodraga tražio ceo grad, on sam ušetao u policiju: Posle ručka sa decom izašao iz kuće, ženi poslao jednu poruku i ugasio…
Blic pre 2 dana
Iz Policijske uprave Leskovac navode da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog dela Nakon prijave, policija je potvrdila da je slučaj evidentiran Miodrag J. (33) iz Leskovca, čiji je nestanak prethodnih dana prijavila supruga, pojavio se u Policijskoj… »
Misterija je rešena! Miodrag iz Leskovca za kojim se tragalo danima, ustvari nije nestao! Evo šta se zapravo dogodilo
Dnevnik pre 2 dana
Miodrag Jovanović iz Leskovca, čiji je nestanak prijavila supruga, sam se javio policiji i izjavio da je svojevoljno napustio porodični dom zbog narušenih odnosa. Policija potvrdila da nema elemenata krivičnog dela. Miodrag Jovanović iz Leskovca, čiji je… »
Za Miodragom tragao ceo Leskovac, on se sad sam pojavio u policiji! Kaže da i nije nestao: Evo o čemu se radi
Telegraf pre 2 dana
Miodrag Jovanović iz Leskovca, čiji je nestanak prethodnih dana prijavila supruga, pojavio se u Policijskoj upravi u Leskovcu, gde je dao izjavu da nije bio nestao, već da je, kako se nezvanično saznaje, svojevoljno napustio porodični dom zbog narušenih… »
Miodrag Jovanović se javio policiji, tvrdi da nije nestao kao što je supruga prijavila
Jugmedia pre 2 dana
Miodrag Jovanović iz Leskovca, čiji je nestanak prethodnih dana prijavila supruga, pojavio se u Policijskoj upravi u Leskovcu, gde je dao izjavu da nije bio nestao, već da je, kako nezvanično saznajemo, svojevoljno napustio porodični dom zbog narušenih… »
Dok traje potraga za Miodragom iz Leskovca, deca tuguju i gladuju, supruga Milica moli za hranu
Jugmedia pre 2 dana
Miodrag Jovanović (33) iz Leskovca, suprug i otac četvoro dece, nestao je 27. decembra 2025. godine, a njegov nestanak policiji je prijavljen 1. januara, potvrđeno je Jugmedii u Policijskoj upravi Leskovac. Nestanak prijavila je supruga Milica a za… »
Dok traje potraga za Miodragom iz Leskovca, deca nemaju tuguju i gladuju, supruga Milica moli samo za hranu
Jugmedia pre 2 dana
Miodrag Jovanović (33) iz Leskovca, suprug i otac četvoro dece, nestao je 27. decembra 2025. godine, a njegov nestanak policiji je prijavljen 1. januara, potvrđeno je Jugmedii u Policijskoj upravi Leskovac. Nestanak prijavila je supruga Milica a za… »
Prijavljen kao nestao, pojavio se sam u policiji: Drama Leskovčanina i teške optužbe porodice
Rešetka pre 2 dana
Miodrag Jovanović iz Leskovca, za kojim je policija tragala punih 12 dana po prijavi njegove supruge, tvrdi da je za svoj „nestanak“ saznao iz medija i da se trenutno nalazi u Policijskoj upravi u Leskovcu, gde se sam javio i daje izjavu, potvrdila je za… »
Vesti dana »
Direktor i privremeni školski odbor Jovine gimnazije osporavaju pravo maturanata na bojkot nastave
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Hiljade turista zaglavljeni u severnoj Finskoj: Letovi otkazani usled ekstremne hladnoće
Danas pre 4 satijoš 1 povezana