Povezane vesti

Tramp otkrio koja je sledeća meta "Donroova doktrina" u zamahu: "Uništili smo 97 odsto droge koja je stizala vodom, prelazimo…

Tramp otkrio koja je sledeća meta "Donroova doktrina" u zamahu: "Uništili smo 97 odsto droge koja je stizala vodom, prelazimo…

Blic pre 2 dana
Najavio je obnovu infrastrukture za naftnu industriju Venecuele uz saradnju sa vodećim američkim kompanijama Istakao je značaj američkih vojnih operacija u Venecueli, gde su postigli uspeh uz minimalne gubitke Predsednik Sjedinjenih Američkih Država… »
Tramp: Moju moć ograničava samo sopstveni moral

Tramp: Moju moć ograničava samo sopstveni moral

Telegraf pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je danas da su njegova ovlašćenja kao vrhovnog komandanta oružanih snaga SAD ograničena isključivo njegovim "ličnim moralom", odbacivši međunarodno pravo, dodajući da pitanje preuzimanje Grenlanda ili očuvanje NATO-a… »
Tramp najavio da će američka vojska biti i na tlu Meksika

Tramp najavio da će američka vojska biti i na tlu Meksika

Nova pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp rekao je za Fox News da će Amerika početi s kopnenim operacijama u Meksiku u borbi protiv narkokartela. Tramp je predstavio taj potez kao odgovor na, kako tvrdi, kontrolu kartela nad Meksikom i broj smrtnih slučajeva u SAD-u u… »
"Idemo za njima!" Tramp najavio novu vojnu operaciju u ovoj državi: Veliki intervju američkog lidera nakon intervencije u…

"Idemo za njima!" Tramp najavio novu vojnu operaciju u ovoj državi: Veliki intervju američkog lidera nakon intervencije u…

Kurir pre 2 dana
U svom prvom većem intervjuu nakon hapšenja Nikolasa Madura, predsednik SAD Donald Tramp je javnosti rekao da je operacija u Venecueli samo početak. U gostovanju kod Šona Hanitija na Foks njuzu, Tramp je najavio proširenje vojnih i policijskih operacija… »
Tramp napada i Meksiko! "Samo me moja ličnost i moj moral mogu zaustaviti"! Najavio kopnene udare!

Tramp napada i Meksiko! "Samo me moja ličnost i moj moral mogu zaustaviti"! Najavio kopnene udare!

Kurir pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp izjavio je da će Sjedinjene Američke Države započeti kopnene udare na narko-kartele u Meksiku, uz upozorenje da je jedina granica njegove globalne moći njegova "lična moralnost". Šef Bele kuće je najavio vojnu akciju protiv… »
Tramp najavio kopnene udare na narko-kartele u Meksiku: "Samo me moral može sprečiti u tome"

Tramp najavio kopnene udare na narko-kartele u Meksiku: "Samo me moral može sprečiti u tome"

Telegraf pre 2 dana
Predsednik Donald Tramp izjavio je da će Sjedinjene Američke Države započeti kopnene udare na narko-kartele u Meksiku, uz upozorenje da je jedina granica njegove globalne moći njegova "lična moralnost". Šef Bele kuće je najavio vojnu akciju protiv… »
Tramp najavio kopnenu operaciju u Meksiku

Tramp najavio kopnenu operaciju u Meksiku

Politika pre 2 dana
Tramp najavio udar na kartele u Meksiku. Američki predsednik Donald Tramp najavio je da će Sjedinjene Države pokrenuti kopnenu operaciju usmerenu protiv meksičkih narko-kartela, ističući da je borba protiv trgovine drogom jedan od prioriteta njegove… »
Amerika sprema novi napad? Tramp surovo zapretio

Amerika sprema novi napad? Tramp surovo zapretio

B92 pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp najavio je da će SAD proširiti operacije protiv narko kartela, uključujući Meksiko. "Uništili smo 97 odsto droge koja je stizala vodom, a sada ćemo početi da napadamo kopno. Karteli upravljaju… »

Vesti dana »