Povezane vesti

"Otkazujem drugi talas napada": Tramp spremio brodove i avione za invaziju na Venecuelu nakon hapšenja Madura

"Otkazujem drugi talas napada": Tramp spremio brodove i avione za invaziju na Venecuelu nakon hapšenja Madura

Mondo pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se danas na svojoj društvenoj mreži "Truth social" gde je saopštio da je otkazao drugi talas napada na Venecuelu. Objasnio je da je izdao takvo naređenje zbog dobrih odnosa i saradnje Sjedinjenih Država i… »
Tramp: Otkazao sam drugi talas napada na Venecuelu, saradnja je dobra!

Tramp: Otkazao sam drugi talas napada na Venecuelu, saradnja je dobra!

Kurir pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je danas da je saradnja SAD i Venecuele dobra i da je zbog toga otkazao drugi talas napada na zemlju. „SAD i Venecuela dobro sarađuju, posebno kada je u pitanju obnova naftne i gasne infrastrukture, u mnogo većem… »
Tramp: Saradnja između SAD i Venecuele dobra, otkazan drugi talas napada

Tramp: Saradnja između SAD i Venecuele dobra, otkazan drugi talas napada

Newsmax Balkans pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp ocenio je da je saradnja Sjedinjenih Američkih Država i Venecuele dobra i da je zbog toga otkazao drugi talas napada na tu zemlju. "SAD i Venecuela dobro sarađuju, posebno kada je u pitanju obnova naftne i gasne… »
Tramp: SAD i Venecuela dobro sarađuju, otkazao sam očekivani drugi talas napada

N1 Info pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je danas da je saradnja SAD i Venecuele dobra i da je zbog toga otkazao drugi talas napada na zemlju. "SAD i Venecuela dobro sarađuju, posebno kada je u pitanju obnova naftne i gasne infrastrukture, u mnogo većem… »

NIN pre 2 dana
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp saopštio je danas da je saradnja Sjedinjenih Američkih Država i Venecuele dobra i da je zbog toga otkazao drugi talas napada na zemlju. " SAD i Venecuela dobro sarađuju, posebno kada je u pitanju… »
Tramp: Otkazao sam drugi talas napada na Venecuelu

Tramp: Otkazao sam drugi talas napada na Venecuelu

Nova pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je danas da je saradnja SAD i Venecuele dobra i da je zbog toga otkazao drugi talas napada na zemlju. „SAD i Venecuela dobro sarađuju, posebno kada je u pitanju obnova naftne i gasne infrastrukture, u mnogo većem… »
Tramp: Saradnja SAD i Venecuele dobra, otkazan drugi talas napada

Tramp: Saradnja SAD i Venecuele dobra, otkazan drugi talas napada

Newsmax Balkans pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp saopštio je da je saradnja Sjedinjenih Američkih Država i Venecuele dobra i da je zbog toga otkazao drugi talas napada na zemlju. "SAD i Venecuela dobro sarađuju, posebno kada je u pitanju obnova naftne i gasne… »
Tramp: „Dobro sarađuju, otkazao sam drugi talas napada na Venecuelu“

Tramp: „Dobro sarađuju, otkazao sam drugi talas napada na Venecuelu“

Danas pre 2 dana
Predsednik SAD Donald Trump izjavio je da je otkazao „ranije očekivani“ drugi talas napada na Venecuelu zbog saradnje te zemlje sa SAD. Objava je objavljena u petak ujutru na Trumpovoj platformi Truth Social, gde je pohvalio postupke privremene vlade… »
Trump: Planirali smo drugi val napada na Venezuelu, otkazao sam ga

Trump: Planirali smo drugi val napada na Venezuelu, otkazao sam ga

SEEbiz pre 2 dana
WASHINGTON - Američki predsjednik Donald Trump poručio je da je otkazao prethodno očekivani drugi val napada na Venezuelu nakon suradnje te južnoameričke zemlje. Trump je rekao da SAD i Venezuela dobro surađuju, dodajući da će "velike naftne" kompanije u… »
Tramp: Otkazao sam drugi napad

Tramp: Otkazao sam drugi napad

B92 pre 2 dana
Predsednik SAD otkrio da je otkazao "ranije očekivani drugi napad" na Venecuelu, nakon što je ta zemlja pustila političke zatvorenike. Donald Tramp je na sajtu Truth Social pohvalio akcije Venecuele nakon neviđenog upada u zemlju prošle subote, tokom… »
"Otkazao sam drugi napad na venecuelu" Tramp: Sad i Venecuela dobro sarađuju, posebno kad je u pitanju obnova naftne i gasne…

"Otkazao sam drugi napad na venecuelu" Tramp: Sad i Venecuela dobro sarađuju, posebno kad je u pitanju obnova naftne i gasne…

Večernje novosti pre 2 dana
AMERIČKI predsednik Donald Tramp oglasio se danas na svojoj društvenoj mreži Truth social povodom situacije u Venecueli. AP Photo/Julia Demaree Nikhinson - Venecuela oslobađa veliki broj političkih zatvorenika kao znak traženja mira. Ovo je veoma važan i… »
Tramp upravo objavio: Otkazao sam drugi napad na Venecuelu

Tramp upravo objavio: Otkazao sam drugi napad na Venecuelu

Telegraf pre 2 dana
Američki predsednik Donald Tramp oglasio se danas na svojoj društvenoj mreži Truth social povodom situacije u Venecueli. "Venecuela oslobađa veliki broj političkih zatvorenika kao znak traženja mira. Ovo je veoma važan i pametan gest. SAD i Venecuela… »

Vesti dana »