Povezane vesti

"Super, dušo!" Odneli smo Maji Volk namirnice nakon što je apelovala da će ostati bez hrane, zavejana 10 dana

"Super, dušo!" Odneli smo Maji Volk namirnice nakon što je apelovala da će ostati bez hrane, zavejana 10 dana

Telegraf pre 3 dana
Nakon apela Maje Volk na društvenim mrežama u kojem je navela da je već 10 dana zavejan i odsečena od sveta u selu Babe, ekipa Telegrafa ju je posetila. Odneli smo joj namirnice, pošto se u jednom od snimaka požalila da hrane ima još za dan, dva ili tri… »
"Deci sam rekla: vidimo se na proleće kad me otkopaju" Ekipa "Blica" u akciji spasavanja Maje Volk koja bila zavejana u selu…

"Deci sam rekla: vidimo se na proleće kad me otkopaju" Ekipa "Blica" u akciji spasavanja Maje Volk koja bila zavejana u selu…

Blic pre 2 dana
Maja je iskoristila vreme u izolaciji da se posveti pisanju nove knjige i drugim kreativnim aktivnostima. Zimu doživljava kao priliku za mir i introspekciju Maja Volk bila je zarobljena u selu Babe, gde ima svoju oazu mira. Maja je mogla da se kreće samo… »
Oglasila se Maja Volk nakon što je otkrila da je zarobljena u svojoj kući zbog snega: „Sad sam baš u problemu“

Oglasila se Maja Volk nakon što je otkrila da je zarobljena u svojoj kući zbog snega: „Sad sam baš u problemu“

Nova pre 2 dana
Maja Volk zarobljena je u svojoj kući u selu Babe na 50 kilometara od centra Beograda. Maja je svoj mir pronašla u seoskoj kući, ali je trenutno okružena snegom te ne može da izađe iz svog dvorišta. Maja Volk kaže da hrane im za još dan dva, te moli… »
Ovo je kuća u kojoj je "zarobljena" Maja Volk! Otišli smo u selo Babe nakon njenog apela, evo šta smo zatekli

Ovo je kuća u kojoj je "zarobljena" Maja Volk! Otišli smo u selo Babe nakon njenog apela, evo šta smo zatekli

Telegraf pre 2 dana
Ovo je njeno imanje: Maja Volk (66) objavila je na društvenim mrežama da je već 10 dana zavejana snegom i "zarobljena" u svojoj kući u selu Babe na 50 kilometara od centra Beograda. Nakon njenog oglašavanja u kom je navela da hrane ima za još dan, dva… »
Maja Volk zavejana u selu babe: Sneg do kolena, zaleđena kapija, ne može da napusti imanje: "Imam hrane za još dan dva"

Maja Volk zavejana u selu babe: Sneg do kolena, zaleđena kapija, ne može da napusti imanje: "Imam hrane za još dan dva"

Kurir pre 2 dana
Maja Volk trenutno je zarobljena 50 kilometara od centra Beograda, u selu Babe. Njena kuća je ušuškana daleko od gradske gužve, ali je trenutno toliko okružena snegom da ne može da izađe iz svog dvorišta. Maja Volk kaže da u kući ima još hrane za dan… »
(Video) Maja Volk zavejana danima u selu Babe! Moli komšije da joj prebace hranu preko ograde. Na samo 50 kilometara od…

(Video) Maja Volk zavejana danima u selu Babe! Moli komšije da joj prebace hranu preko ograde. Na samo 50 kilometara od…

Dnevnik pre 2 dana
Maja Volk kaže da u kući ima još hrane za dan dva, te moli komšije da joj donesu voće i prebace preko kapije. Maja Volk trenutno je zarobljena 50 kilometara od centra Beograda, u selu Babe. Njena kuća je ušuškana daleko od gradske gužve, ali je trenutno… »
"Preživeću dan, dva..." Maja Volk uplašena za hranu, greje se u sauni! Zarobljena na 50 km od Beograda

"Preživeću dan, dva..." Maja Volk uplašena za hranu, greje se u sauni! Zarobljena na 50 km od Beograda

Telegraf pre 2 dana
Maja Volk zarobljena je u svojoj kući u selu Babe na 50 kilometara od centra Beograda. Maja je svoj mir pronašla u seoskoj kući, ali je trenutno toliko okružena snegom da ne može da izađe iz svog dvorišta. Koliko je uplašena, govori i njen apel za hranu… »
(Video) Maja Volk zavejana u selu babe Zaleđena kapija, ne može da napusti imanje: "Imam hrane za još dan dva"

(Video) Maja Volk zavejana u selu babe Zaleđena kapija, ne može da napusti imanje: "Imam hrane za još dan dva"

Blic pre 2 dana
Kuća je dobro izolovana, te ima i dobro grejanje Uprkos izazovima, Maja koristi situaciju za boravak na svežem vazduhu i fizičku aktivnost. Maja Volk trenutno je zarobljena 50 kilometara od centra Beograda, u selu Babe. Njena kuća je ušuškana daleko od… »

Vesti dana »