Povezane vesti
"Super, dušo!" Odneli smo Maji Volk namirnice nakon što je apelovala da će ostati bez hrane, zavejana 10 dana
Telegraf pre 3 dana
Nakon apela Maje Volk na društvenim mrežama u kojem je navela da je već 10 dana zavejan i odsečena od sveta u selu Babe, ekipa Telegrafa ju je posetila. Odneli smo joj namirnice, pošto se u jednom od snimaka požalila da hrane ima još za dan, dva ili tri… »
"Deci sam rekla: vidimo se na proleće kad me otkopaju" Ekipa "Blica" u akciji spasavanja Maje Volk koja bila zavejana u selu…
Blic pre 2 dana
Maja je iskoristila vreme u izolaciji da se posveti pisanju nove knjige i drugim kreativnim aktivnostima. Zimu doživljava kao priliku za mir i introspekciju Maja Volk bila je zarobljena u selu Babe, gde ima svoju oazu mira. Maja je mogla da se kreće samo… »
Oglasila se Maja Volk nakon što je otkrila da je zarobljena u svojoj kući zbog snega: „Sad sam baš u problemu“
Nova pre 2 dana
Maja Volk zarobljena je u svojoj kući u selu Babe na 50 kilometara od centra Beograda. Maja je svoj mir pronašla u seoskoj kući, ali je trenutno okružena snegom te ne može da izađe iz svog dvorišta. Maja Volk kaže da hrane im za još dan dva, te moli… »
Ovo je kuća u kojoj je "zarobljena" Maja Volk! Otišli smo u selo Babe nakon njenog apela, evo šta smo zatekli
Telegraf pre 2 dana
Ovo je njeno imanje: Maja Volk (66) objavila je na društvenim mrežama da je već 10 dana zavejana snegom i "zarobljena" u svojoj kući u selu Babe na 50 kilometara od centra Beograda. Nakon njenog oglašavanja u kom je navela da hrane ima za još dan, dva… »
Maja Volk zavejana u selu babe: Sneg do kolena, zaleđena kapija, ne može da napusti imanje: "Imam hrane za još dan dva"
Kurir pre 2 dana
Maja Volk trenutno je zarobljena 50 kilometara od centra Beograda, u selu Babe. Njena kuća je ušuškana daleko od gradske gužve, ali je trenutno toliko okružena snegom da ne može da izađe iz svog dvorišta. Maja Volk kaže da u kući ima još hrane za dan… »
(Video) Maja Volk zavejana danima u selu Babe! Moli komšije da joj prebace hranu preko ograde. Na samo 50 kilometara od…
Dnevnik pre 2 dana
Maja Volk kaže da u kući ima još hrane za dan dva, te moli komšije da joj donesu voće i prebace preko kapije. Maja Volk trenutno je zarobljena 50 kilometara od centra Beograda, u selu Babe. Njena kuća je ušuškana daleko od gradske gužve, ali je trenutno… »
"Preživeću dan, dva..." Maja Volk uplašena za hranu, greje se u sauni! Zarobljena na 50 km od Beograda
Telegraf pre 2 dana
Maja Volk zarobljena je u svojoj kući u selu Babe na 50 kilometara od centra Beograda. Maja je svoj mir pronašla u seoskoj kući, ali je trenutno toliko okružena snegom da ne može da izađe iz svog dvorišta. Koliko je uplašena, govori i njen apel za hranu… »
(Video) Maja Volk zavejana u selu babe Zaleđena kapija, ne može da napusti imanje: "Imam hrane za još dan dva"
Blic pre 2 dana
Kuća je dobro izolovana, te ima i dobro grejanje Uprkos izazovima, Maja koristi situaciju za boravak na svežem vazduhu i fizičku aktivnost. Maja Volk trenutno je zarobljena 50 kilometara od centra Beograda, u selu Babe. Njena kuća je ušuškana daleko od… »
Vesti dana »
Direktor i privremeni školski odbor Jovine gimnazije osporavaju pravo maturanata na bojkot nastave
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Hiljade turista zaglavljeni u severnoj Finskoj: Letovi otkazani usled ekstremne hladnoće
Danas pre 3 satajoš 1 povezana