Povezane vesti

Veseli o Obradoviću i Partizanu: “Teško mi je – i nama je pretio”

Veseli o Obradoviću i Partizanu: “Teško mi je – i nama je pretio”

Vesti online pre 2 dana
Jan Veseli, košarkaš Partizana, govorio je o bivšem treneru crno-belih, živoj legendi, Želimiru Obradoviću. Svako ko se očešao o košarku zna ko je i šta je Željko Obradović, da spada u sam vrh trenerskog posla i da je najtrofejniji trener u istoriji… »
Veseli o Obradoviću i Partizanu: "Teško mi je - i nama je pretio"

Veseli o Obradoviću i Partizanu: "Teško mi je - i nama je pretio"

B92 pre 2 dana
Jan Veseli, košarkaš Partizana, govorio je o bivšem treneru crno-belih, živoj legendi, Želimiru Obradoviću. Svako ko se očešao o košarku zna ko je i šta je Željko Obradović, da spada u sam vrh trenerskog posla i da je najtrofejniji trener u istoriji… »
Veseli: "Meni je bilo čudno kako je sklopljen tim Partizana"

Veseli: "Meni je bilo čudno kako je sklopljen tim Partizana"

Sportske.net pre 2 dana
Jan Veseli je jedan od onih koji su govorili pred utakmicu protiv Partizana koja je na programu večeras od 20.30, njegova Barselona je u dobrom ritmu ove sezone od dolaska Paskvala, a Čeha su pitali da prokomentariše situaciju u Partizanu i odlazak… »
Veseli bez dlake na jeziku: „Odlazak Željka Obradovića me je baš pogodio!“

Veseli bez dlake na jeziku: „Odlazak Željka Obradovića me je baš pogodio!“

Hot sport pre 2 dana
Češki košarkaš iskreno o situaciji u Partizanu Jan Veseli dotakao se aktuelnih dešavanja u Partizanu, ocenjujući da su turbulencije koje su zadesile klub ostavile prevelike posledice da bi se sezona u Evroligi mogla spasiti. Posebno je naglasio da ga je… »

Vesti dana »