Povezane vesti
Veseli o Obradoviću i Partizanu: “Teško mi je – i nama je pretio”
Vesti online pre 25 dana
Jan Veseli, košarkaš Partizana, govorio je o bivšem treneru crno-belih, živoj legendi, Želimiru Obradoviću. Svako ko se očešao o košarku zna ko je i šta je Željko Obradović, da spada u sam vrh trenerskog posla i da je najtrofejniji trener u istoriji… »
Veseli o Obradoviću i Partizanu: "Teško mi je - i nama je pretio"
B92 pre 25 dana
Jan Veseli, košarkaš Partizana, govorio je o bivšem treneru crno-belih, živoj legendi, Želimiru Obradoviću. Svako ko se očešao o košarku zna ko je i šta je Željko Obradović, da spada u sam vrh trenerskog posla i da je najtrofejniji trener u istoriji… »
Veseli: "Meni je bilo čudno kako je sklopljen tim Partizana"
Sportske.net pre 25 dana
Jan Veseli je jedan od onih koji su govorili pred utakmicu protiv Partizana koja je na programu večeras od 20.30, njegova Barselona je u dobrom ritmu ove sezone od dolaska Paskvala, a Čeha su pitali da prokomentariše situaciju u Partizanu i odlazak… »
Veseli bez dlake na jeziku: „Odlazak Željka Obradovića me je baš pogodio!“
Hot sport pre 25 dana
Češki košarkaš iskreno o situaciji u Partizanu Jan Veseli dotakao se aktuelnih dešavanja u Partizanu, ocenjujući da su turbulencije koje su zadesile klub ostavile prevelike posledice da bi se sezona u Evroligi mogla spasiti. Posebno je naglasio da ga je… »
Vesti dana »
Pregovori se nastavljaju: Vitkof i Kušner sutra u Abu Dabiju
Večernje novosti pre 43 minutajoš 42 povezane
Crvena zvezda - Hapoel! Luda utakmica u Areni, Zvezda ima gomilu ofanzivnih skokova i prednost u džepu!
Kurir pre 26 minutajoš 59 povezanih
Studenti u blokadi Pravnog fakulteta podržali protest zaposlenih u TOK
Danas pre 3 satajoš 23 povezane
Oboren rekord, građani žure zbog rokova Narod ubrzao prijave za legalizaciju objekata, evo koliko je stiglo zahteva
Dnevnik pre 3 satajoš 30 povezanih
EK u drugoj nedelji februara predstavlja predlog prelaznog rešenja za prevoznike Zapadnog Balkana
Politika pre 5 satijoš 25 povezanih