Povezane vesti
"Godinama se pripremam na taj trenutak": Miroslav Ilić progovorio o svojoj smrti, otkrio šta mu unuci poručuju
Mondo 09.01.2026
Miroslav Ilić nedavno je otvoreno govorio o tome koliko ga je pogodila smrt njegovih prijatelja i vršnjaka, ističući da je svestan kako ništa ne traje zauvek. U razgovoru za domaće medije, pevač se osvrnuo i na svoje unuke, otkrivajući koliko su vezani… »
"Vrlo sam realan, spremio sam sidro..." Miroslav Ilić iskreno o smrti: "Godinama se pripremam za taj trenutak"
Telegraf 09.01.2026
Pevač Miroslav Ilić (75) otvoreno je govorio o životnim gubicima i prolaznosti svega, te priznao da ga je posebno pogodila smrt prijatelja i vršnjaka. Ilić je istakao da je spreman na sve i svestan da ništa u životu ne traje zauvek. - Vrlo sam realan, ja… »
"Unuci mi kažu: Deda, ne daj se! Ali ništa nije doveka, znam šta me čeka" Miroslav Ilić iskreno: "Godinama se pripremam za taj…
Blic 09.01.2026
U intervjuu je istakao jak emotivni odnos i podršku koju dobija od svojih unuka. Osvrnuo se na porodične i tradicionalne vrednosti koje ceni Miroslav Ilić nedavno je priznao kako ga je pogodila smrt njegovih prijatelja i vršnjaka. Ilić je rekao kako je… »
Vesti dana »
'Izrael nas je uvukao u rat, nije bilo pretnje Irana': Ostavka šefa američke službe za borbu protiv terorizma
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 5 satijoš 7 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Danas pre 13 satijoš 2 povezane
Telekom Srbija: Iz korisničke baze ukraden manji deo podataka korisnika usluge satelitske televizije
Beta pre 5 satijoš 26 povezanih