Povezane vesti

"Godinama se pripremam na taj trenutak": Miroslav Ilić progovorio o svojoj smrti, otkrio šta mu unuci poručuju

"Godinama se pripremam na taj trenutak": Miroslav Ilić progovorio o svojoj smrti, otkrio šta mu unuci poručuju

Mondo pre 4 dana
Miroslav Ilić nedavno je otvoreno govorio o tome koliko ga je pogodila smrt njegovih prijatelja i vršnjaka, ističući da je svestan kako ništa ne traje zauvek. U razgovoru za domaće medije, pevač se osvrnuo i na svoje unuke, otkrivajući koliko su vezani… »
"Vrlo sam realan, spremio sam sidro..." Miroslav Ilić iskreno o smrti: "Godinama se pripremam za taj trenutak"

"Vrlo sam realan, spremio sam sidro..." Miroslav Ilić iskreno o smrti: "Godinama se pripremam za taj trenutak"

Telegraf pre 4 dana
Pevač Miroslav Ilić (75) otvoreno je govorio o životnim gubicima i prolaznosti svega, te priznao da ga je posebno pogodila smrt prijatelja i vršnjaka. Ilić je istakao da je spreman na sve i svestan da ništa u životu ne traje zauvek. - Vrlo sam realan, ja… »
"Unuci mi kažu: Deda, ne daj se! Ali ništa nije doveka, znam šta me čeka" Miroslav Ilić iskreno: "Godinama se pripremam za taj…

"Unuci mi kažu: Deda, ne daj se! Ali ništa nije doveka, znam šta me čeka" Miroslav Ilić iskreno: "Godinama se pripremam za taj…

Blic pre 4 dana
U intervjuu je istakao jak emotivni odnos i podršku koju dobija od svojih unuka. Osvrnuo se na porodične i tradicionalne vrednosti koje ceni Miroslav Ilić nedavno je priznao kako ga je pogodila smrt njegovih prijatelja i vršnjaka. Ilić je rekao kako je… »

Vesti dana »