Povezane vesti
"Tražio je...": Tijana Milošević o Zubinu Mehti, koju maestro hranu iz Srbije obožava, Nemanji Raduloviću...
Telegraf pre 2 dana
Beogradska filharmonija, kao što smo pisali, ide put Indije, gde će boraviti od 11 - 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana slavnog Zubina Mehte. Na ovo putovanje će i koncert-majstor Tijana Milošević, koja u razgovoru za Telegraf.rs govorila… »
Zubin Mehta i Beogradska filharmonija nastupaju u Indiji
Politika pre 2 dana
Slavljenički koncert u Mumbaju. Dirigent Zubin Mehta poručio je da je izuzetno radostan što će nastupiti sa „voljenom” Beogradskom filharmonijom u četvrtak i petak, 15. i 16. januara u svom rodnom gradu Mumbaju. –Povratak u Mumbaj i prilika da i ovde… »
Beogradska filharmonija i Zubin Mehta nastupaju u Indiji
Danas pre 2 dana
Beogradska filharmonija saopštila je danas da će prvi put nastupiti u Indiji, u Mumbaju gde će boraviti od 11. do 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana svog dirigenta Zubina Mehte. Orkestar će pod Mehtinom dirigentskom palicom, zajedno sa… »
Zubin Mehta o nastupu u Indiji: „Izuzetno sam radostan povodom susreta sa Beogradskom filharmonijom u mom rodnom gradu“
Kurir pre 2 dana
Beogradska filharmonijaje spremna za veliki put u Mumbaj i prvi odlazak u Indiju u svojoj istoriji dugoj 102 godine, gde će boraviti od 11 - 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana slavnog Zubina Mehte. Pod njegovom dirigentskom palicom… »
Zubin Mehta sa Beogradskom filharmonijom u svom rodnom gradu
Ekapija pre 2 dana
Ilustracija (Foto: Unsplash/Julio Rionaldo) Beogradska filharmonija je spremna za veliki put u Mumbaj i prvi odlazak u Indiju u svojoj istoriji dugoj 102 godine, gde će boraviti od 11. do 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana slavnog Zubina… »
Beogradska filharmonija na putu za Indiju – domaćin Zubin Mehta obeležava 90. rođendan
RTS pre 2 dana
Beogradskoj filharmoniji je ukazana ogromna čast da bude prvi orkestar sa kojim će slavni Zubin Mehta nastupiti u rodnom Mumbaju povodom svog 90. rođendana, koji će se tokom 2026. godine obeležavati širom sveta. Pored Beča, Firence, Berlina i drugih… »
Beogradska filharmonija sa Zubinom Mehtom u njegovom rodnom gradu: Prvi koncert u Mumbaiju
N1 Info pre 2 dana
Beogradska filharmonija saopštila je da će prvi put nastupiti u Indiji, u Mumbaju, gde će boraviti od 11. do 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana svog dirigenta Zubina Mehte. Orkestar će pod Mehtinom dirigentskom palicom, zajedno sa svetski… »
Mehta: Izuzetno sam radostan što ću nastupiti sa voljenom Beogradskom filharmonijom u gradu u kom sam rođen
Nova pre 2 dana
Beogradska filharmonija spremna je za prvi odlazak u Indiju, u Mumbaj, grad u kom će boraviti od 11. do 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana slavnog dirigenta Zubina Mehte. Pod dirigentskom palicom Mehte Beogradska filharmonija će na… »
Zubin Mehta: Radujem se susretu sa Beogradskom filharmonijom u mom rodnom gradu
Blic pre 2 dana
Beogradska filharmonija kreće na svoj prvi put u istoriji ka Indiji izvoditi koncerte u Mumbaju u čast 90. rođendana Zubina Mehte. Zubin Mehta izražava istinsku sreću zbog nastupa sa Beogradskom filharmonijom u svom rodnom gradu, naglašavajući značaj… »
Beogradska filharmonija putuje u Indiju; Mehta: Raduje me susret u mom gradu
B92 pre 2 dana
Beogradska filharmonija je spremna za veliki put u Mumbaj i prvi odlazak u Indiju u svojoj istoriji dugoj 102 godine, gde će boraviti od 11 - 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana slavnog Zubina Mehte. Kako su saopštili iz Beogradske… »
Zubin Mehta: Izuzetno sam radostan povodom susreta sa Beogradskom filharmonijom u mom rodnom gradu
Euronews pre 2 dana
Beogradska filharmonija je spremna za veliki put u Mumbaj i prvi odlazak u Indiju u svojoj istoriji dugoj 102 godine, gde će boraviti od 11. do 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana slavnog Zubina Mehte. Pod njegovom dirigentskom palicom… »
Zubin Mehta: “Izuzetno sam radostan povodom susreta sa Beogradskom filharmonijom u mom rodnom gradu“
Telegraf pre 2 dana
Beogradska filharmonija je spremna za veliki put u Mumbaj i prvi odlazak u Indiju u svojoj istoriji dugoj 102 godine, gde će boraviti od 11 - 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana slavnog Zubina Mehte. Pod njegovom dirigentskom palicom… »
Vesti dana »
Direktor i privremeni školski odbor Jovine gimnazije osporavaju pravo maturanata na bojkot nastave
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Hiljde turista zaglavljeno, letovi otkazani zbog ekstremne hladnoće! U evropskoj zemlji temperatura pala na -37 stepeni: Totalni kolaps, ovakvo vreme se ne pamti
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana