Povezane vesti
"Tražio je...": Tijana Milošević o Zubinu Mehti, koju maestro hranu iz Srbije obožava, Nemanji Raduloviću...
Telegraf 09.01.2026
Beogradska filharmonija, kao što smo pisali, ide put Indije, gde će boraviti od 11 - 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana slavnog Zubina Mehte. Na ovo putovanje će i koncert-majstor Tijana Milošević, koja u razgovoru za Telegraf.rs govorila… »
Zubin Mehta i Beogradska filharmonija nastupaju u Indiji
Politika 09.01.2026
Slavljenički koncert u Mumbaju. Dirigent Zubin Mehta poručio je da je izuzetno radostan što će nastupiti sa „voljenom” Beogradskom filharmonijom u četvrtak i petak, 15. i 16. januara u svom rodnom gradu Mumbaju. –Povratak u Mumbaj i prilika da i ovde… »
Beogradska filharmonija i Zubin Mehta nastupaju u Indiji
Danas 09.01.2026
Beogradska filharmonija saopštila je danas da će prvi put nastupiti u Indiji, u Mumbaju gde će boraviti od 11. do 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana svog dirigenta Zubina Mehte. Orkestar će pod Mehtinom dirigentskom palicom, zajedno sa… »
Zubin Mehta o nastupu u Indiji: „Izuzetno sam radostan povodom susreta sa Beogradskom filharmonijom u mom rodnom gradu“
Kurir 09.01.2026
Beogradska filharmonijaje spremna za veliki put u Mumbaj i prvi odlazak u Indiju u svojoj istoriji dugoj 102 godine, gde će boraviti od 11 - 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana slavnog Zubina Mehte. Pod njegovom dirigentskom palicom… »
Zubin Mehta sa Beogradskom filharmonijom u svom rodnom gradu
Ekapija 09.01.2026
Ilustracija (Foto: Unsplash/Julio Rionaldo) Beogradska filharmonija je spremna za veliki put u Mumbaj i prvi odlazak u Indiju u svojoj istoriji dugoj 102 godine, gde će boraviti od 11. do 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana slavnog Zubina… »
Beogradska filharmonija na putu za Indiju – domaćin Zubin Mehta obeležava 90. rođendan
RTS 09.01.2026
Beogradskoj filharmoniji je ukazana ogromna čast da bude prvi orkestar sa kojim će slavni Zubin Mehta nastupiti u rodnom Mumbaju povodom svog 90. rođendana, koji će se tokom 2026. godine obeležavati širom sveta. Pored Beča, Firence, Berlina i drugih… »
Beogradska filharmonija sa Zubinom Mehtom u njegovom rodnom gradu: Prvi koncert u Mumbaiju
N1 Info 09.01.2026
Beogradska filharmonija saopštila je da će prvi put nastupiti u Indiji, u Mumbaju, gde će boraviti od 11. do 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana svog dirigenta Zubina Mehte. Orkestar će pod Mehtinom dirigentskom palicom, zajedno sa svetski… »
Mehta: Izuzetno sam radostan što ću nastupiti sa voljenom Beogradskom filharmonijom u gradu u kom sam rođen
Nova 09.01.2026
Beogradska filharmonija spremna je za prvi odlazak u Indiju, u Mumbaj, grad u kom će boraviti od 11. do 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana slavnog dirigenta Zubina Mehte. Pod dirigentskom palicom Mehte Beogradska filharmonija će na… »
Zubin Mehta: Radujem se susretu sa Beogradskom filharmonijom u mom rodnom gradu
Blic 09.01.2026
Beogradska filharmonija kreće na svoj prvi put u istoriji ka Indiji izvoditi koncerte u Mumbaju u čast 90. rođendana Zubina Mehte. Zubin Mehta izražava istinsku sreću zbog nastupa sa Beogradskom filharmonijom u svom rodnom gradu, naglašavajući značaj… »
Beogradska filharmonija putuje u Indiju; Mehta: Raduje me susret u mom gradu
B92 09.01.2026
Beogradska filharmonija je spremna za veliki put u Mumbaj i prvi odlazak u Indiju u svojoj istoriji dugoj 102 godine, gde će boraviti od 11 - 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana slavnog Zubina Mehte. Kako su saopštili iz Beogradske… »
Zubin Mehta: Izuzetno sam radostan povodom susreta sa Beogradskom filharmonijom u mom rodnom gradu
Euronews 09.01.2026
Beogradska filharmonija je spremna za veliki put u Mumbaj i prvi odlazak u Indiju u svojoj istoriji dugoj 102 godine, gde će boraviti od 11. do 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana slavnog Zubina Mehte. Pod njegovom dirigentskom palicom… »
Zubin Mehta: “Izuzetno sam radostan povodom susreta sa Beogradskom filharmonijom u mom rodnom gradu“
Telegraf 09.01.2026
Beogradska filharmonija je spremna za veliki put u Mumbaj i prvi odlazak u Indiju u svojoj istoriji dugoj 102 godine, gde će boraviti od 11 - 18. januara povodom koncerata u čast 90. rođendana slavnog Zubina Mehte. Pod njegovom dirigentskom palicom… »
Vesti dana »
"Sa domaćinima ovogodišnjeg samita" Vučić objavio fotografije sa Jakovom Milatovićem i Milojkom Spajićem
Blic pre 1 satjoš 47 povezanih
Prodaja NIS-a: MOL dobio još dve nedelje da završi pregovore sa Gaspromnjeftom
BBC News pre 37 minutajoš 29 povezanih
Vučić: Momci koji su vraćeni iz Tivta nisu ništa loše uradili, neko iz mog okruženja imao je lošu procenu, ja ću platiti političku cenu
RTS pre 37 minutajoš 40 povezanih
Šmit se oglasio: Visoki predstavnik i OHR ostaju - bonska ovlašćenja nisu dovedena u pitanje (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 30 povezanih
(Foto) Makron na Cetinju: "Istorijska poseta potvrda evropskog puta Crne Gore, računajte na podršku Francuske"
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 60 povezanih