Povezane vesti
Tema jutra: "Od 1.200 radnika u 'Beograd putu' 800 radi u administraciji, vozači uzimaju bolovanja"
N1 Info pre 25 dana
"Ovo nije sneg koji bi trebalo da parališe Beograd u ovoj meri, imali smo mi i veće nepogode. Ali, kad imate javno preduzeće u kojem vam 800 ljudi sedi u administraciji, a 400 treba da radi na ulici, onda imamo problem", kaže za N1 gradski odbornik iz… »
„U Beograd putu 800 ljudi radi u administraciji, 400 na ulici“: Simić kaže da je na ulicima samo 29 kamiona za čišćenje snega…
Nova pre 25 dana
"Ovo nije sneg koji bi trebalo da parališe Beograd u ovoj meri, imali smo mi i veće nepogode. Ali, kad imate javno preduzeće u kojem vam 800 ljudi sedi u administraciji, a 400 treba da radi na ulici, onda imamo problem", kaže za N1 gradski odbornik iz… »
"Od 1.200 zaposlenih u 'Beograd putu' njih 800 radi u administraciji, vozači uzimaju bolovanja": Simić pita gde je Šapić
N1 Info pre 25 dana
Studenti čiste Beograd: Akcija solidarnosti zbog snega i leda na ulicama
N1 Info pre 25 dana
Beograd je i ovoga jutra pokriven snegom i ledom, zbog čega su studenti sinoć na društvenim mrežama najavili akciju solidarnosti. Oni su istakli da će danas na ključnim lokacijama čistiti sneg i led kako bi građanima omogućili bolju prohodnost… »
Vesti dana »
Više od 1.100 stambenih zgrada bez grejanja u Kijevu na minus devet stepeni
Beta pre 2 satajoš 38 povezanih
EK u drugoj nedelji februara predstavlja prelazno rešenje za profesionalne vozače iz Zapadnog Balkana
Insajder pre 4 satijoš 25 povezanih
Zaposleni u TOK protestovali zbog usvojenog seta pravosudnih zakona: "Ozbiljan korak unazad u oblasti vladavine prava"
Newsmax Balkans pre 6 satijoš 22 povezane
Hapoel gostuje u "Areni", Zvezdina prilika za još jednu pobedu u nizu
RTS pre 33 minutajoš 33 povezane
Svoj na svome: U Nišu podneto oko 6.000 prijava, poslednji rok 5. februar
Gradski portal 018 pre 6 satijoš 28 povezanih