Povezane vesti
Studenti objavili kakav je plan protesta 17. januara u Novom Sadu
Vreme pre 4 dana
Iako im je mnogo ranije bilo jasno da imaju veliku podršku naroda, akcija „Raspiši pobedu“ 28. decembra je učvrstila njihova uverenja, pa su studenti iz Novog Sada odlučili da organizuju veliki protest u tom gradu. Studenti u blokadi novosadskih… »
Veliki studentski protest 17. januara biće na Trgu slobode
Moj Novi Sad pre 4 dana
Studenti u blokadi novosadskih fakulteta ranije su najavili protest za subotu, 17. januar, a skup će se, prema najnovijim informacijama, održati na Trgu slobode. Kako saznaje Nova.rs, 17. januara će svi koji dođu imati priliku da uživo vide "prve… »
Studenti u blokadi pozivaju građane: Prvi „plodovi borbe“ 17. januara u Novom Sadu
In medija pre 4 dana
Studenti u blokadi novosadskih fakulteta najavili su veliki protest za 17. januar na Trgu slobode u Novom Sadu, poručujući da je vreme da se višemesečna borba protiv korupcije i zarobljenih institucija konkretizuje i da građani vide šta, za njih, znači… »
Kakav je plan studenata za protest 17. januara u Novom Sadu?
Pravda pre 4 dana
Studenti u blokadi novosadskih fakulteta najavili su protest za 17. januar, a kako saznaje Nova.rs, skup će se održati na Trgu slobode, gde će svi koji dođu imati priliku da uživo vide "prve plodove" onoga za šta su se borili zajedno sa studentima svih… »
OTKRIVAMO Šta studenti planiraju da urade na protestu 17. januara u Novom Sadu
Nova pre 4 dana
Studenti u blokadi novosadskih fakulteta najavili su protest za 17. januar, a kako saznajemo, skup će se održati na Trgu slobode, gde će svi koji dođu imati priliku da uživo vide "prve plodove" onoga za šta su se borili zajedno sa studentima svih ovih… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 1 satjoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana